GOSSIP

Mετά τον χωρισμό ο Orlando γλεντάει και η Katy ξεσπάει στα μαλλιά της [εικόνες]

Στο πάρτυ του περιοδικού Vanity Fair για τα φετινά Όσκαρ, η Katy Perry και ο Orlando Bloom ήταν μαζί.

Όμως λίγα 24ωρα αργότερα έβγαλαν κοινη ανακοίνωση πως χωρίζουν. Και μπορεί η ανακοίνωση να ήταν ιδιαίττερα κόσμια και να μιλούσε για κοινή απόφαση και αμοιβαίο αλληλοσεβασμό, αλλά όλα δείχνουν πως αυτό τον χωρισμό μάλλον ένας εκ των δύο τον προκάλεσε και ο άλλος δεν μπορεί να το χωνέψει.
Έτσι πρόσφατα κυκοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν πως το βράδυ των Όσκαρ (τότε μάλλον έγινε ο χωρισμός) ο Orlando φλέρταρε με διάφορες γυναίκες ενώ δημοσιευματα επικαλούνται πηγές που έλεγαν πως η Katy Perry δεν έμεινε σχεδόν καθόλου μαζί με τον Orlando.

Τώρα λίγες μέρες μετά, κυκλοφορούν φωτογραφίες που δείχνουν τον 40χρονο Orlando Bloom να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα και να πιάνει κουβέντα στην πλαζ με νεαρές γυναίκες, ενώ την ίδια στιγμή η Katy Perry έκανε αυτό που κάνουν πολλές γυναίκες μετά από ένα χωρισμό: ξέσπασε στα μαλλιά της.

Και μπορεί πριν, από λίγες μόνο μέρες, η  32χρονη Katy να άλλαξε χρώμα μαλλιών και να έγινε ξανθιά, αλλά τώρα ξύρισε και το μισό της κεφάλι, έκοψε τα μαλλιά της και πλέον θυμίζει τη Miley Cyrus.

O Orlando

H Katy

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!