GOSSIP

O Leonardo DiCaprio δέχεται κριτική για τα... φρύδια του στα Όσκαρ

Μπορεί στα περσινά βραβεία Όσκαρ, ο Leonardo DiCaprio να ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής καθώς κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο του βραβείο, όμως και φέτος ο διάσημος ηθοποιός συζητήθηκε πολύ, αλλά για έναν περίεργο λόγο.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Independent, o Leo, προκειμένου να είναι σίγουρος πως θα είχε τα τέλεια φρύδια στα φετινά Όσκαρ, ζήτησε τη συνδρομή της make up artist Sharon-Lee Hamilton, η οποία συνεργάζεται με πολλούς celebrities και χρεώνει τους διάσημους πελάτες της, 200 δολάρια για την περιποίηση φρυδιών.
Φυσικά κάποιος το περιμένει πως οι celebrities, ακόμα και οι άνδρες, θα πληρώνουν μεγάλα ποσά για την περιποίησή τους και την ομορφιά τους, όμως το πρόβλημα με την Sharon-Lee Hamilton δεν είναι οι υπέρογκες χρεώσεις της, αλλά το γεγονός πως ζει στην Αυστραλία.
Συγκεκριμένα, εικάζεται πως ο Leonardo DiCaprio πλήρωσε τα αεροπορικά έξοδα της Sharon-Lee Hamilton και της ζήτησε να ταξιδέψει  7.500 μίλια προκειμένου να περιποιηθεί τα δικά του φρύδια για την τελετή των Όσκαρ, αλλά και αυτά του φίλου του και διάσημου ηθοποιού Tobey Maguire.
Και φυσικά πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Leo για εγωκεντρισμό, ωραιοπάθεια αλλά και υποκρισία, καθώς ο διάσημος ηθοποιός από την μία προβάλλει την πλούσια ακτιβιστική του δράση και την ευαισθητιποίησή του σε θέματα προστασίας της φύσης και του περιβάλλοντος και από την άλλη θεωρεί φυσιολογικό να ξοδεύονται καύσιμα και ενέργεια για να ταξιδέψει από το Σίδνεϊ στο Λος Άντζελες μια γυναίκα που θα του περιποηθεί τα φρύδια.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!