GOSSIP

Δεν θα πιστεύετε τί αποκάλυψε για τα μαλλιά της η Eva Longoria [βίντεο]

Η Eva Longoria θεωρείται μια από τις πιο όμορφες Λατίνες σταρ του Χόλιγουντ και στα 41 της χρόνια παραμένει εντυπωσιακή.

Η Eva που έγινε διάσημη μέσα από τη σειρά Desperate Housewives, παρά το μικρό της ύψος πάντα εντυπωσίαζε με τις σέξι καμπύλες της και τα καστανά μακριά μαλλιά της.
Τώρα παραχώρησε μια συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για τα μυστικά της ομορφιάς της και του στυλ της, ενώ έκανε και μια εντυπωσιακή αποκάλυψη για τα μαλλιά της.
Συγκεριμένα, η διάσημη Λατίνα σταρ αποκάλυψε πως από τα 18 της χρόνια είχε γκρίζες και λευκές τρίχες στα μαλλιά της και όλα αυτά τα χρόνια αναγκάζεται να τα βάφει συχνά. Μάλιστα πλέον όλα της τα μαλλιά έχουν γκριζάρει και ενώ πηγαίνει κομμωτήριο κάθε δύο εβδομάδες, συχνά καταφεύγει στη χρήση σπρέι για να καλύψει τις ρίζες ειδικά αν τύχει και ταξιδεύει στο εξωτερικό και δεν μπορεί να επισκεφτεί τον κομμωτή της.
Παράλληλα η Eva είπε πως πάντα συμβουλεύεται σε θέματα μόδας και στυλ την φίλη της και κουμπάρα της Victoria Beckham ενώ θεωρεί πως η ομορφιά της οφείλεται στο πόσο ευτυχισμένη νιώθει στο πλευρό του νέου της συζύγου Jose Baston, με τον οποίο παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο. Τελος στα επαγγελματικά της σχέδια είναι και η πρεμιέρα της ταινίας All-Star Weekend όπου συμπρωταγωνιστεί με τους Jamie Foxx και Jessica Szohr.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!