GOSSIP

H Jennifer Lopez δήλωσε πως της αρέσει 23χρονος πασίγνωστος σταρ [βίντεο]

Στα 47 της χρόνια η ηθοποιός και τραγουδίστρια Jennifer Lopez, παραμένει μια εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα, με σώμα που θα ζήλευαν και 20άρες και συχνά κάνει δεσμούς με άνδρες πολύ νεότερους από αυτή.

Για χρόνια η JLo διατηρούσε δεσμό με το νεαρό χορευτή Casper Smart, αλλά χώρισαν το 2016 και έκτοτε φημολογείται πως έχει δεσμό με τον 30χρονο τραγουδιστή Drake.
Τελικά η Jennifer πήγε στο σόου της Ellen Degeneres και δήλωσε ξεκάθαρα πως αυτόν τον καιρό είναι μόνη της και δεν έχει κανένα δεσμό.
Η δε διάσημη τηλεπαρουσιάστρια την έβαλε να διαλέξει  "νέο αγόρι" από μια σειρά από διάσημους άνδρες και να λέει κάθε φορά ποιός της αρέσει περισσότερο. Και η Jennifer  είδε δεκάδες φωτογραφίες από αυτές νεαρών ανδρών όπως οι Nick Jonas, The Weeknd, πρίγκιπας Harry, μέχρι και τους  Brad Pitt, Bradley Cooper,  Lenny Kravitz, Leonardo DiCaprio και Bruno Mars.
Εκεί όμως που... κόλλησε ήταν όταν έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στον Zac Efron και τον Harry Styles και τελικά αφού αρχικά είπε πως και με τους δυο θα έκανε κάτι, τελικά διάλεξε τον Styles. Στην πορεία δίαλεξε και άλλους από τους δεκάδες σταρ που είδε, αλλά μαζί με την Ellen κατέληξαν πως το νέο της αγόρι είναι ο 23χρονος πρώην τραγουδιστής των One Direction.
Φυσικά μοιραία η Ellen την ρώτησε γιατί προτιμά να βγαίνει μόνο με νεαρούς άνδρες και η JLo απάντησε πως αυτό δεν ισχύει "Δεν είναι πως πρέπει να είναι πιο νέοι. Δεν λειτουργεί έτσι. Απλά βγαίνω έξω και γνωρίζω ανθρώπους και αν είναι να βγω ραντεβού μαζί τους θα βγω ή δεν θα βγω, αν μου αρέσουν μου αρέσουν και αν δεν μου αρέσουν δεν μου αρέσουν. Σημασία έχει το κάθε άτομο και ποιός είναι. Δεν έχει τίποτα να κάνει με την ηλικία". 

Δείτε το βίντεο

Και ο Harry Styles

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!