GOSSIP

Εκτοξεύτηκαν στα ύψη οι πωλήσεις του αρώματος της Ivanka στο Amazon

Μπορεί κάποιοι να κάνουν μποϊκοτάζ στη σειρά ρούχων και αξεσουάρ της κόρης του νέου αμερικανού προέδρου, αλλά στο Amazon το άρωμα της Ivanka ξεπουλάει.

Από χθες το άρωμα "Ivanka Trump", της κόρης του Donald Trump βρίσκεται στην κορυφή των best sellers στη λίστα με τα προϊόντα ομορφιάς του Amazon και μάλιστα το ίδιο άρωμα στην πιο οικονομική του εκδοχή (κυκλοφορούν δύο φιάλες, μία μεγάλη και μία πιο μικρή που κοστίζουν 36,99 και 15 δολάρια αντίστοιχα) φιγουράρει και στη δεύτερη θέση της λίστας. 
Το Amazon εξηγεί πως η λίστα ανανεώνεται κάθε 1 ώρα, αλλά τα δύο αρώματα παραμένουν στις πρώτες θέσεις μέχρι και σήμερα. 
Βέβαια τα αρώματα συγκεντρώνουν εκατοντάδες σχόλια και στο σύνολό τους έχουν και τα δύο μάλλον κακή κριτική και βαθμολογία από τους καταναλωτές, καθώς στην ενότητα των σχολίων γίνεται χαμός με πολλούς να εκμεταλλεύονται το προϊόν για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις πολιτικές Trump.
Έτσι ενώ κάποιοι περιγράφουν το Ivanka Trump, ως ένα ευχάριστο, λουλουδάτο άρωμα, κάποιοι γράφουν πως μυρίζει... φασισμό.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!