GOSSIP

Δείτε τη Madonna να βολτάρει με τα δίδυμα που μόλις υιοθέτησε [εικόνες]

"Τρισευτυχισμένη" δηλώνει πως νιώθει η Madonna, η οποία επιβεβαίωσε πως έγινε και επίσημα η μητέρα δύο κοριτσιών από το Μαλάουι.

Η 58χρονη Madonna, έσπευσε να επιβεβαιώσει τη φήμη που κυκλοφορούσε εδώ και δύο εβδομάδες πως σκοπεύει να υιοθετήσει παιδάκια από το Μαλάουι.
Τελικά η βασίλισσα της ποπ υιοθέτησε δύο δίδυμα κοριτσάκια, και έτσι πλέον η Madonna είναι μητέρα 6 παιδιών, αφού έχει ήδη αποκτήσει δύο βιολογικά παιδιά (την 20χρονη Lourdes Leon, 20 και τον 16χρονο Rocco Ritchie) ενώ το 2006 και το 2009, αντίστοιχα, υιοθέτησε και δύο αγοράκια από το Μαλάουι, τον 11χρονο David Banda, και τον επίσης 11χρονο Mercy James.
Τώρα η Madonna ανέβασε τις φωτογραφίες με τις νέες κορούλες της στο Instagram ζήτησε από τα media να σεβαστούν την προσωπική της ζωή και αυτή των παιδιών της και κάλεσε και άλλους να μιμηθούν το παράδειγμά της και να κάνουν δωρεές στο RaisingMalawi.org
Θυμίζουμε πως μέσω του δικού της ιδρύματος η Madonna έχει συγκεντρώσει πάνω από 7,5 εκατομμυρια δολάρια και σκοπεύει να χτίσει και παιδιατρική κλινική και νοσοκομείο στο Μαλάουι.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!