GOSSIP

Όλες έχουν θυμώσει με την Kylie Jenner λόγω ενός lip gloss [εικόνες]

Η μικρότερη των Kardashians, η νεαρή Kylie Jenner, έχει αποδείξει πως ξέρει πώς να εξαργυρώνει τη φήμη της και τα επιχειρηματικά της πλάνα την έχουν κάνει ζάμπλουτη στα 19 της χρόνια.

Η Kylie όχι μόνο έχει σειρά ρούχων, μαγιό και αξεσουάρ που συνυπογράφει με την αδελφή της Kendall, αλλά έχει τη δική της εταιρεία καλλυντικών, την Kylie Cosmetics η οποία σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων, ειδικά στις έφηβες και ειδικά η σειρά με τα lip kits.
Τώρα η Kylie ετοιμάζει νέα σειρά ρούχων με την Kendall, ενώ εν όψει Αγίου Βαλεντίνου κυκλοφόρησε και μία ολοκαίνουργια σειρά μακιγιάζ με νέες αποχρώσεις. Ή τουλάχιστον αυτό έλεγε η ίδια όταν προωθούσε εδώ και μέρες τη νέα της γιορτινή συλλογή μακιγιάζ μέσω social media. 
Πολλές έσπευσαν να αγοράσουν την "Holiday Collection" που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες και περιλαμβάνει 4 νέα προϊόντα μακιγιάζ μεταξύ των οποίων και το "limited edition" lip gloss με την ονομασία "Blitzen". Όμως όλες, γρήγορα απογοητεύτηκαν όταν διαπίστωσαν πως το δήθεν "limited edition" νέο lip gloss (που είναι και αρκετά πιο ακριβό) έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση με ένα παλαιότερο κραγιόν και lip gloss της Kylie το οποίο είχε ονομάσει "Spice". 
Tα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες νεαρών φαν της Kylie που σπεύδουν να αποκαλύψουν με... αποδείξεις την "απάτη" και κατηγορούν την Kylie πως απλά αλλάζει τις συσκευασίες και το όνομα και επαναλανσάρει ξανά και ξανά τα ίδια προϊόντα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!