GOSSIP

Τέλος στον πόλεμο των δυο διάσημων "Kylie" - Ποιά δικαιώθηκε;

Η Kylie Jenner και η Kylie Minogue εδώ και λίγα χρόνια έχουν ξεκινήσει έναν πόλεμο μεταξύ τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν τον Απρίλιο του 2015 η Kylie Jenner είχε καταθέσει αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία των ΗΠΑ, ώστε να "πατεντάρει" το μικρό της όνομα "Kylie". Αυτό είχε προκαλέσει την οργή της 48χρονης Kylie Minogue, η οποία έσπευσε μέσω των δικηγόρων της να στείλει στην αρμόδια επιτροπή των ΗΠΑ μία ολόκληρη λίστα με λόγους για τους οποίους το "Kylie" δεν μπορεί να πατενταριστεί από την 19χρονη Jenner. Μεταξύ άλλων οι δικηγόροι της Minogue τόνιζαν πως  "η Kylie Jenner είναι απλά μια τηλεπερσόνα", ενώ η Kylie Minogue είναι εδώ και χρόνια
παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδα, ακτιβίστρια στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού και ποπ είδωλο και είναι γνωστή στους φαν της ως "Kylie".
Τελικά πριν λίγες μέρες, η επιτροπή δικαίωσε την Minogue  και δεν έκανε δεκτή την αίτηση για πατέντα του ονόματός "Kylie". Φυσικά η Kylie Jenner μέσω των νομικών εκπροσώπων της δήλωσε πως σκοπεύει να καταθέσει εκ νέου αίτηση.
Πάντως αυτή η νομική δικαίωση της Kylie Minogue έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή, αφού αυτές τις μέρες η διάσημη σταρ βιώνει τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της Joshua Sasse και σίγουρα είχε ανάγκη να ακούσει καλά νέα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!