GOSSIP

Κινδυνεύει να μείνει άφραγκος ο Johnny Depp;

Μια μήνυση που κατέθεσαν οι πρώην οικονομικοί διαχειριστές της περιουσίας του Johnny Depp αποκαλύπτει τη γεμάτη σπατάλες ζωή που κάνει ο διάσημος ηθοποιός.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο, σύμφωνα με τη μήνυση ο Johnny Depp ξοδεύει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια το μήνα και οι πρώην διαχειριστές της περιουσίας του ισχυρίζονται πως αυτή η υπερβολική σπατάλη τον έχουν οδηγήσει στα πρόθυρα της χρεωκοπίας. 
Θυμίζουμε πως αρχικά ο Johnny Depp είχε προσπαθήσει να κινηθεί νομικά εναντίον του The Management Group, και διεκδικούσε αποζημίωση 24 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς κατηγορούσε τους πρώην διαχειριστές των οικονομικών του για κακοδιαχείριση. 
Όμως τώρα το The Management Group πέρασε στην αντεπίθεση και με την μήνυση αναφέρει πως οι διαχεριστές είχαν επανειλημένα προσπαθήσει να προειδοποιήσουν τον Johnny Depp για τις αλόγιστες σπατάλες του και πως μόνο ο ίδιος ευθύνεται για την κακή πορεία των οικονομικών του.
Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως ο Johnny ξοδεύει 30.000 δολάρια το μήνα μόνο σε κρασιά ενώ για να στεγάσει την τεράστια συλλογή οίνων και έργων τέχνης που διαθέτει διαρκώς αγοράζει νέα ακίνητα). 
Παράλληλα πληρώνει πάνω από 300.000 δολάρια το μήνα για να συντηρεί το πολυάριθμο προσωπικό (άνω των 40 ατόμων σε μόνιμη βάση) που έχει στα πολλά σπίτια του, ενώ o Johnny Depp ξοδεύει πάνω από 200.000 δολάρια το μήνα για να ταξιδεύει με ιδιωτικά αεροπλάνα.
Όμως τα έξοδα δεν σταματούν εδώ, αφού ο Jonnhy συχνά κάνει χλιδάτες αγορές, όπως ένα υπερπολυτελές γιοτ που για να το αγοράσει και να το επισκευάσει πλήρωσε πάνω από 18 εκατομμύρια δολάρια ενώ οι πρώην διαχειριστές του τον κατηγορούν πως κάνει και παράλογες σπατάλες όπως το να ξοδέψει 3 εκατομμύρια δολάρια για να στείλει στο διάστημα τις στάχτες του φίλου του και διάσημου συγγραφέα Hunter S Thompson ή το να αγοράσει μία αποτυχημένη δισκογραφική εταιρεία έναντι 4 εκατομμυρίων δολαρίων.
"Ο Depp ζει μια υπερβολικά χλιδάτη ζωή την οποία απλά δεν μπορεί να υποστηρίξει οικονομικά και αρνείται να υιοθετήσει έναν τρόπο ζωής εναρμονισμένο με τα πραγματικά έσοδά του παρά τις επίμονες προσπάθειες και τις προειδοποιήσεις της TMG για την επιδείνωση της οικονομικής του κατάστασης" αναφέρει χαρακτηριστικά η μήνυση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!