GOSSIP

O Pharrell Williams έγινε ξανά μπαμπάς και κανείς δεν το έμαθε

Είναι ένας από τους διασημότερους μουσικούς στο κόσμο, είναι συνεργάτης του οίκου Chanel και του Karl Laggerfeld, φέτος διεκδικεί Όσκαρ και όμως με όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του αυτός και η σύζυγός του κατάφεραν να κρατήσουν τη γέννηση των παιδιών τους κρυφή από όλα τα media.

To Vanity Fair τώρα αποκάλυψε πως στις αρχές Ιανουαρίου, η σύζυγος του Pharrell, η Helen Lasichanh, γέννησε τρίδυμα! Το ζευγάρι δεν αποκαλύπτει ούτε το φύλο των παιδιών, ούτε τα ονόματα, απλά και οι δυο τους δήλωσαν πως είναι τρισευτυχισμένοι και πως τα μωρά είναι υγιέστατα. Θυμίζουμε πως το ζευγάρι έχει έναν ακόμη γιο τον Rocket, που τώρα είναι 8 ετών. Πάντως ο Pharrell έρχεται να προστεθεί στην λίστα πολλών celebrities (ανάμεσα σε αυτούς ο Ryan Gosling και η Eva Mendes),  που φροντίζουν να μην αποκαλύπτουν στα media τη γέννηση των παιδιών τους. 
Tώρα όλοι περιμένουν να δουν αν το 2017 μαζί με την άφιξη τρίων νέων μελών στην οικογένεια Williams, ο διάσημος μουσικός θα καταφέρει να φέρει στο σπίτι του και το πολυπόθητο Όσκαρ, αφού είναι προτεινόμενος ως παραγωγός (και μουσικός συνθέτης) του φιλμ Hidden Figures.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!