GOSSIP

3+1 διάσημοι τραγουδιστές "μποϊκοτάρουν" τα βραβεία Grammy [εικόνες]

Πολύ άσχημα δείχνουν τα πράγματα για τους διοργανωτές της φετινής τελετής απονομής των μουσικών βραβείων Grammy που έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 12 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι διοργανωτές δυσκολεύονται να πείσουν να παρεβρεθούν στην τελετή ακόμα και οι διάσημοι καλλιτέχνες που είναι υποψήφιοι για βραβείο. Και όλα αυτά, γιατί ενώ εδώ και χρόνια η κατάκτηση ενός βραβείου Grammy ήταν η απόλυτη ένδειξη καταξίωσης στο μουσικό στερέωμα, τα τελευταία χρόνια πολλοί αμφισβητούν την εγκυρότητα των βραβείων και θεωρούν πως αδικούν τους νέους καλλιτέχνες.
Μεταξύ αυτών που αμφισβητούν την αξία των Grammys, είναι και ο Justin Bieber. Το ΤΜΖ αναφέρει πως ο 22χρονος, δεν θα πάει φέτος στα βραβεία (αν και έχει προταθεί σε 4 κατηγορίες) γιατί πιστεύει πως "είναι άσχετα" και δεν είναι ενδεικτικά της επιτυχίας νέων καλλιτεχνών.


Σύμφωνα πάντα με το ΤΜΖ, για τους ίδιους λόγους δεν σκοπεύει να πάει στα Grammys και ο 30χρονος Drake, που είναι φέτος υποψήφιος σε 8 κατηγορίες.
Όμως και ο σύζυγος της Kim Kardashian, o 39χρονος Kanye West, o οποίος επίσης έχει συγκεντρώσει 8 υποψηφιότητες για το Famous, δεν θα πάει στην τελετή. Μόνο που ο Kanye δεν θα πάει γιατί θεωρεί πως τα βραβεία είναι ρατσιστικά και έχει δηλώσει πως αν και ο ίδιος έχει αποσπάσει συνολικά μέχρι σήμερα 21 βραβεία Grammy, κάθε φορά που έχει απέναντί του υποψήφιο κάποιον λευκό, τότε ο διάσημος ράπερ πάντα χάνει.


Τέλος φέτος ήταν η χρονιά που ο Frank Ocean, ο οποίος επίσης έχει αποσπάσει βραβεία Grammy στο παρελθόν, όχι μόνο δεν θα πάει στην τελετή απονομής των βραβείων, αλλά δεν θέλησε ο ίδιος, το άλμπουμ του "Blonde" να συμμετάσχει και να διεκδικήσει μια θέση στις φετινές υποψηφιότητες και ας έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα και πιο επιτυχημένα άλμπουμ του 2016.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!