GOSSIP

Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα η κηδεία του George Michael;

O διάσημος και πολυαγαπημένος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή τα Χριστούγεννα του 2016 και όμως ακόμη δεν έχει γίνει η κηδεία του.

Τώρα συμπληρώθηκε πάνω από ένας μήνας από τη ημέρα του θανάτου του και όμως η σορός του τραγουδιστή δεν έχει παραδοθεί από τις Αρχές στους συγγενείς για να γίνει η κηδεία.
Και ενώ αρχικά είχε ειπωθεί πως η κηδεία θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο, τελικά αυτό το σενάριο δεν θα υλοποιηθεί.
Και ο λόγος; Ο ιατροδικαστής περιμένει τις νέες τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Συγκεκριμένα η αστυνομία του Thames Valley δεν έχει ακόμα λάβει τα αποτελέσματα των τοξικολογιών εξετάσεων από τα ειδικά εργαστήρια και ο ιατροδικαστής Darren Salter  χωρίς αυτά δεν μπορεί να ολοκλήρωσει το έργο του και να βγάλει το πόρισμά του.
Θυμίζουμε πως τόσο ο ξάδελφος του George Michael, ο Andros Georgiou όσο και ερωτικοί σύντροφοι του George Michael μετά το θάνατο του τραγουδιστή έχουν δηλώσει δημόσια πως θεωρούν πως ο George Michael πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, η δε οικογένεια του αείμνηστου τραγουδιστή με επίσημη ανακοίνωση είχε πει πως δεν υπάρχει τίποτα το "ύποπτο" σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του τραγουδιστή, ενώ η αστυνομία όντως είχε ανακοινώσει πως το αρχικό πόρισμα της πρώτης νεκροτομής και των ιατροδικαστικών εξετάσεων δεν επιτρέπει στους ιατροδικαστές να βγάλουν συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου και τώρα όλοι περιμένουν τις νέες τοξικολογικές.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!