GOSSIP

Στη φυλακή ο άνδρας που διέρρευσε γυμνές πόζες της Jennifer Lawrence

Το 2014  το Χόλιγουντ είχε συγκλονιστεί από ένα σκάνδαλο, καθώς κάποιος "χάκερ" είχε υποκλέψει προσωπικά στοιχεία celebrities και είχε διαρρεύσει στο Διαδίκτυο ακόμα και γυμνές πόζες των θυμάτων του.

Ο άνδρας που ευθύνοινταν για αυτό είναι ο  Edward Majerczyk και το πιο διάσημο θύμα του ήταν η ηθοποιός Jennifer Lawrence η οποία τότε έκανε λόγο για "σεξουαλικό έγκλημα".
Τώρα, όπως αναφέρει ο Guardian, o Edward Majerczyk, που ομολόγησε τις πράξεις του καταδικάστηκε σε 9 μήνες φυλάκιση σε φυλακή στο Σικάγο και θα πληρώσει και αποζημίωση ύψους 5700 δολαρίων σε ένα από τα θύματά του, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτεται, αλλά το συγκεκριμένο θύμα είναι celebritiy και είχε διεκδικήσει νομικά αποζημίωση.
Ο 29χρονος Edward Majerczyk ομολόγησε πως έστειλε περισσότερα από 300 emails σε διάφορες διασημότητες προσποιούμενος πως είναι εκπρόσωπος παρόχου διαδικτυακών υπηρεσιών καιι ζητούσε κωδικούς και passwords από τα θύματά του.
Να σημειωθεί πως ο νεαρός ούτε καταδικάστηκε ούτε είχε κατηγορηθεί για το γεγονός πως ανέβασε τις φωτογραφίες στο Διαδίκτυο ή πως τις πούλησε σε media και η ποινή αφορά μόνο την παράνομη απόσπαση προσωπικών δεδομένων.

Αυτός είναι ο Edward Majerczyk


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!