GOSSIP

Στο σφυρί η γνωστή (για περίεργο λόγο) μπλε Ferrari του Justin Bieber [εικόνες]

O Justin Bieber δεν έχει μία μόνο Ferrari, ούτε ένα μόνο υπερπολυτελές αμάξι. Εκτιμάται πως στα 22 του χρόνια, ο διάσημος τραγουδιστής διαθέτει ένα στόλο από 11 (ίσως και περισσότερα) super cars.

Η συλλογή του περιλαμβάνει εκτός από Ferrari και άλλα αυτοκίνητα όπως Bugatti, Rolls Royce κλπ. Τώρα ο Justin αποφάσισε να αποχωριστεί ένα από τα αυτοκίνητα της συλλογής του και συγκεκριμένα βγάζει σε πειστηριασμό την μπλε Ferrari 458 Italia. 
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (που εικάζεται πως το αγόρασε ύστερα από ειδική παραγγελία έναντι 240.000 δολαρίων) είναι ίσως το πιο διάσημο της συλλογής, αφού ο Bieber έχει καταφέρει συχνά να γίνει πρωτοσέλιδο με αυτό το αμάξι. Τις περισσότερες φορές ο Justin έγινε θέμα στις εφημερίδες καθώς συνελήφθη για υπερβολική ταχύτητα (πάντα με την μπλε Ferrari) σε διάφορα σημεία στο Λος Άντζελες, ενώ το 2014 συνελήφθη για τον ίδιο λόγο και στο Μαϊάμι. Ωστόσο το πιο γνωστό περιστατικό που έκανε διάσημη την μπλε Ferrari ήταν πριν από ένα χρόνο, όταν ο Justin... ξέχασε το συγκεκριμένο πανάκριβο αυτοκίνητο σε ένα πάρκινγκ ξενοδοχείου στο Beverly Hills αφού είχε βγει για να διασκεδάσει και το αμάξι το εντόπισαν οι συνεργάτες του μετά από τρεις εβδομάδες!

Τώρα αυτό το αμάξι βγαίνει σε πλειστηριασμό αυτό το Σαββατοκύριακο και η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ την αρχική τιμή αγοράς του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!