GOSSIP

Πολλοί πιστεύουν πως η Lindsay Lohan ασπάστηκε το Ισλάμ

Η διάσημη βρετανίδα ηθοποιός με μία περίεργη κίνηση που έκανε στα social media, έχει κάνει πολλούς να πιστέψουν πως έγινε μουσουλμάνα.

Η 30χρονη ηθοποιός, διέγραψε όλα τα posts της στο Instagram (όπου έχει πάνω από 5 εκατομμύρια followers) ενώ άλλαξε το βιογραφικό της στα social media και εκεί έγραψε μία φράση στα αραβικά "Alaikum salam" (μια ευχή για ειρήνη).
Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει πολλούς μουσουλμάνους φαν της να πιστεύουν πως η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να ασπαστεί το Ισλάμ και το διαδικτυο γέμισε με μηνύματα με τα οποία μουσουλμάνοι τη συγχαίρουν για την απόφασή της.
Η ίδια η ηθοποιός δεν έχει κάνει δηλώσεις για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα όσα γράφονται για αλλαγή της πίστης της. Πάντως πολλά μέσα θυμίζουν πως το 2015 η Lindsay κυκλοφορούσε στο Μπρούκλυν της Νέας Υόρκης με ένα κοράνι στο χέρι και τότε οι φωτογραφίες της είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από πολλούς φαν της στις ΗΠΑ.

Πάντως η μητέρα της Lohan δηλώνει πως η κόρη της δεν έχει γίνει μουσουλμάνα και πως απλά αποφάσισε να απέχει για λίγο από τα social media και πως πιθανά έβαλε την αραβική φράση επειδή τώρα αποφάσισε να ζήσει για λίγο στο Ντουμπάι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!