GOSSIP

H Melania Trump έχει συγκεκριμένα πλάνα για ένα δωμάτιο στο Λευκό Οίκο

Μπορεί αρχικά να είχε ακουστεί πως η Melania Trump δεν θα μετακόμιζε στο Λευκό Οίκο και θα παρέμενε στη Νέα Υόρκη, αλλά τελικά η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ άλλαξε τα πλάνα της.

Έτσι σε λίγες μέρες η Melania Trump θα γίνει και επίσημα η νέα οικοδέσποινα του Λευκού Οίκου και τώρα μάθαμε πως έχει ήδη αρχίσει να κάνει πλάνα για τις αλλαγές που θα κάνει στην προεδρική κατοικία.


Θυμίζουμε πως μια επιτροπή επιβλέπει και αποφασίζει αν θα εγκρίνει ή όχι τις όποιες αλλαγές κάνει κάθε νέο προεδρικό ζεύγος, αλλά σε γενικές γραμμές επιτρέπουν να γίνουν αλλαγές στο διάκοσμο, ακόμα και στη διαρύθμιση του Λευκού Οίκου και των κήπων του ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προέδρου και της οικογένειάς του.
Έτσι για παράδειγμα ο πρόεδρος Obama είχε προσθέσει ένα γήπεδο μπάσκετ κατά τη διάρκεια της θητείας του, ενώ η Michelle είχε αλλάξει τη διακόσμηση σε αρκετά δωμάτια.
Τώρα η Melania ετοιμάζει να δημιουργήσει  μέσα στο Λευκό Οίκο ένα "glam room".

Τί είναι το glam room; Στην ουσία είναι ένα δωμάτιο που θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην ομορφιά της Melania, κάτι σαν τεράστιο μπουντουάρ όπου εκεί θα μπορεί να καλεί τους συνεργάτες της για να επιμεληθούν με την άνεση τους την περιποίηση των μαλλιών της, το μακιγιάζ της και γενικότερα όλα τα ζητήματα ομορφιάς της νέας Πρώτης Κυρίας.


Την αποκάλυψη έκανε σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό των ΗΠΑ, η μακιγιέρ της Melania, η Nicole Bryl, την οποία η Melania επιλέγει για την ομορφιά της εδώ και 17 χρόνια.
Η Nicole Bryl, αποκάλυψε πως η Melania έχει ήδη σκεφτεί πώς θα είναι το "glam room" και απλά θέλει να βεβαιωθεί πως το δωμάτιο θα έχει τον κατάλληλο φωτισμό και θα είναι αρκετά άνετος ο χώρος του, γιατί σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε η Nicole, το μακιγιάζ που κάνει κάθε φορά η Nicole Bryl και οι συνεργάτες της στην Melania, διαρκεί περίπου 1 ώρα και ένα τέταρτο και απαιτεί προσοχή και στη παραμικρή λεπτομέρεια.

H Melania Trump και η Nicole Bryll 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!