GOSSIP

H Nicole Kidman ήταν εντελώς μεθυσμένη στις Χρυσές Σφαίρες; [βίντεο]

Περιοδικό της Αυστραλίας, με νέο του δημοσίευμα αφήνει υπονοούμενα πως η διάσημη ηθοποιός ήταν τύφλα στο μεθύσι την ημέρα που έγινε η λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες.

Μάλιστα το περιοδικό Women's Day αφήνει να εννοηθεί πως η 49χρονη σταρ, η οποία ήταν υποψήφια και για βραβείο για την ερμηνεία της στο φιλμ Lion, ήταν μεθυσμένη με το που έφτασε στα βραβεία και συνέχισε να πίνει όλο το βράδυ. 
Η αλήθεια είναι πως στις Χρυσές Σφαίρες κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όλοι οι παρευρισκόμενοι συνηθίζουν να πίνουν πολύ καθώς κάθονται σε τραπέζια και απολαμβάνουν ένα κανονικό δείπνο με άφθονο κρασί και σαμπάνια (σε αντίθεση με τα Όσκαρ όπου δεν υπάρχει γεύμα).
Ωστόσο το περιοδικό τονίζει πως η Nicole έμοιαζε μεθυσμένη από την στιγμή που πάτησε το πόδι της στο κόκκινο χαλί στο πλευρό του συζύγου της και τραγουδιστή Keith Urban. Ενδεικτικά αναφέρεται στη στιγμή που η Nicole χωρίς κανένα λόγο διακόπτει τη συνέντευξη που έδινε στο κόκκινο χαλί ο Tom Hiddleston και όταν η ρεπόρτερ προσπαθεί να κάνει πλέον ερωτήσεις και στην Nicole μετά την αμήχανη διακοπή, η Nicole δεν έχει τίποτα να πει και απλά χαζογελάει και λέει πόσο ευτυχισμένη νιώθει που βρέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως και σε after party που έγινε μετά την απονομή των βραβείων, αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν μια ασυνήθιστη και προκλητική συμπεριφορά της διάσημης ηθοποιού. Έτσι το περιοδικό αναφέρει πως η Nicole έδιωξε με πολύ άσχημο τρόπο μια σερβιτόρα που την πλησίασε, πως αντίθετα όλο το βράδυ κυνηγούσε τα γκαρσόνια που είχαν δίσκους με κομμάτια πίτσα και πως ο σύζυγός της προσπαθούσε με αμηχανία όλο το βράδυ να αφαιρέσει υπολείμματα και ψίχουλα από πίτσα που είχαν γεμίσει το φόρεμα της Nicole.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!