GOSSIP

H Amber Heard έχει ξετρελαθεί με τον μεγιστάνα Elon Musk

Μπορεί το 2016 η Amber Heard να βίωσε ένα "άσχημο" διαζύγιο με τον ηθοποιό Johnny Depp αλλά φαίνεται πως το 2017, η διάσημη ηθοποιός γυρίζει σελίδα στη ζωή της.

Νέα δημοσιεύματα, επιβεβαιώνουν τις φήμες που κυκλοφορούσαν από τα τέλη του περασμένου καλοκαιριού πως η Amber έχει ξεκινήσει δεσμό με τον μεγιστάνα Elon Musk, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την αυτοκινητοβιομηχανία Tesla και τις τεχνολογικές καινοτομίες στα διαστημικά ταξίδια.
Πηγές από το φιλικό κύκλο της Amber αναφέρουν πως η 30χρονη καλλονή δήλωνε μέσα στις γιορτές στους φίλους της, πως είναι συνεπαρμένη με τον Elon και πως οι δυο τους έχουν κάνει πολλά πλάνα για το 2017.
Θυμίζουμε πως παλαιότερα δημοσιεύματα του Hollywood Reporter έλεγαν πως οι δυο τους είχαν συμμετάσχει στο φιλμ του 2013 "Machete Kills"  (ο Elon είχε κάνει μια κάμεο εμφάνιση στην ταινία) και μολονότι τότε δεν είχαν συναντηθεί στα πλατό, ο Elon είχε από τότε γοητευτεί με την Amber και ζητούσε επίμονα από συντελεστές της ταινίας να του τη συστήσουν, παρ' όλο που τότε η Amber ήταν παντρεμμένη με τον Johnny Depp.
Παντρεμμένος ήταν τότε και ο Elon ο οποίος έχει παντρευτεί δύο φορές την ίδια γυναίκα, την Talulah Riley, η οποία τελικά κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Μάρτιο.

Πάντως αν οι φήμες τελικά επιβεβαιωθούν και επίσημα από τα χείλη τους, η Amber θα έχει στο πλευρό την τον 34χρονο Elon η περιουσία του οποίου εκτιμάται πως ξεπερνά τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.




Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!