GOSSIP

Σάλο προκάλεσε ένα post της Madonna στα social media [εικόνες & βίντεο]

H βασίλισσα της ποπ Madonna στην προσπάθειά της να στείλει μήνυμα στο πλαίσιο της φεμινιστικής, ακτιβιστικής της δράσης, ανέβασε ένα post στα social media που σόκαρε πολλούς.

Η Madonna θέλησε να ζητήσει από όλες τις γυναίκες να συμμετάσχουν στην πορεία One Million Women March, η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 21 Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ για να αφυπνήσει τους πάντες για τα δικαιώματα των γυναικών που καταστρατηγούνται.
Έτσι ανέβασε μία φωτιγραφία που δείχνει ένα τατουάζ με το λογότυπο γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών, σχηματισμένο πάνω σε ένα γυναικείο αιδοίο και το σύνθημα "Just Do It". Ακολούθησε ένα βίντεο με την ίδια μέσα σε ένα κλουβί να μιλά για το πως πλέον ο κόσμος φοβάται και σταματά να δείχνει ανοχή και βλέπει ως εχθρό τους πάντες.
Ωστόσο πολλοί θεωρούν υπερβολικά ακαλαίσθητο και χωρίς λόγο προκλητικό το ποστ της με το τατουάζ στο επίμαχο σημείο. Μεταξύ αυτών που έχουν αντιδράσει είναι και ο Pierce Morgan ο οποίος είπε μέσω social media πως αυτή η φωτογραφία του προκαλεί εμμετό.

 


 

 

A video posted by Madonna (@madonna) on Jan 13, 2017 at 6:49pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!