GOSSIP

Άσχημη τροπή στη δικαστική διαμάχη της Uma Thurman με τον πρώην της

Ξεκίνησε χθες η δικαστική διαμάχη της Uma Thurman με τον πρώην σύντροφό της, το δισεκατομμυριούχο Arpad Busson, για τη κηδεμονία της 5χρονης κόρης τους Luna και όλα δείχνουν πως τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν απίστευτες αλληλοκατηγορίες μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων.

Το δικαστήριο είχε απορρίψει την αίτηση της Thurman να γίνει η δίκη χωρίς πρόσβαση στα media και τώρα τα όσα ειπώθηκαν και έγιναν την πρώτη κιόλας μέρα της δίκης έχουν γίνει πρωτοσέλιδα.
Η Uma και ο Arpard έβγαιναν μαζί από το 2007,  χώρισαν το 2009 αν και είχε προηγηθεί πρόταση γάμου, τα ξαναβρήκαν το 2012 και τότε η Uma απέκτησε την Luna και χώρισαν οριστικά το 2014 και έκτοτε έχουν νομική διαμάχη για τη  κηδεμονία του παιδιού.
Ήδη από την πρώτη μέρα της δίκης, ο δικηγόρος του Busson, έθεσε θέμα ψυχικής διαταραχής της Uma, και ζήτησε από την ψυχολόγο που όρισε το δικαστήριο να πει αν ενημερώθηκε για τις ψυχικές διαταραχές της Uma (απάντησε θετικά) και αν εκτιμά πως η Uma δεν είναι επικίνδυνη αφού συνδυάζει τα φάρμακα που παίρνει για ψυχικές διαταραχές με αλκοόλ. Μια ερώτηση που δεν απαντήθηκε ποτέ ύστερα από ένσταση του δικηγόρου της Uma.
Η δε ψυχολόγος ζήτησε από το δικαστήριο να μην είναι παρούσα η κόρη του ζευγαριού, όταν βρίσκονται και οι δυο της γονείς στην αίθουσα του δικαστηρίου γιατί χαρακτήρισε τη σχέση της Uma και του Busson "τοξική" και τόνισε πως το παιδί δεν πρέπει να αναγκάζεται να ζει την μεταξύ τους κόντρα. 
Όταν δε αναφέρθηκε στη σχέση του Busson με την κόρη του, η ψυχολόγος είπε πως συχνά την παραμελεί και ανέφερε πως μία φορά η μικρή είχε πάει στις Μπαχάμες για να τον δει, αλλά αυτός έφυγε και πήγε στην Κούβα να δει τη συναυλία των Rolling Stones ή πως σε άλλο περιστατικό, σε επίσκεψη της Luna στο Λονδίνο για να δει τον πατέρα της, αυτός την άφησε μόνη της με την τότε σύντροφό του, το πρώην top model Elle MacPherson και ο ίδιος πήγε να δει ποδόσφαιρο.
O Βusson μέχρι σήμερα είχε το δικαίωμα να βλέπει τη κόρη του μια εβδομάδα το μήνα και τώρα διεκδικεί να βλέπει το παιδί 10 ημέρες το μήνα ενώ διεκδικεί και μεγαλύτερο διάστημα διακοπών με το παιδί.
Ωστόσο η ψυχολόγος τελικά είπε στο δικαστήριο, πως μολονότι το παιδί απολαμβάνει το χρόνο με τον πατέρα του, η ίδια εκτιμά πως δεν πρέπει να τον βλέπει περισσότερο από 1 εβδομάδα κάθε μήνα.
Το πρώην ζευγάρι όμως διαφωνεί και για την εκπαίδευση της μικρής και η δίκη θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες και δυστυχώς όλοι εκτιμούν πως θα ακολουθήσει μια ακόμα πιο άγρια αντιπαράθεση.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!