GOSSIP

Δείτε το υπερ-χλιδάτο τραπέζι που στήθηκε για την Kim Kardashian στο Ντουμπάι

Στο Ντουμπάι βρίσκεται αυτές τις μέρες η Kim Kardashian και σκοπεύει να βγάλει πολλά λεφτά και να απολαύσει την αραβική χλιδή.

Η Kim μαζί μετον μακιγιέρ της θα κάνουν και ένα εξάωρο σεμινάριο, το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά αναβλήθηκε μετά την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι. Τα VIP εισιτήρια για αυτό κοστίζουν 1500 δολάρια και έχουν εξαντληθεί (σου δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσεις τη σταρ από κοντά) και η Kim φρόντισε να θυμίσει πως υπάρχουν ελάχιστα ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια των 500 δολαρίων (δεν θα την γνωρίσεις από κοντά). 
Μαζί της έχει και τον πρώην σύζυγο της αδελφής της Kourtney τον Scott Disick και τις κάμερες του reality Keeping Up With The Kardashians, αφού προφανώς πλάνα από το ταξίδι της θα παιχτούν στη νέα σεζόν του σόου.
Ο δε Scott (τον οποίο η Kim φρόντιζε να τον έχει πάντα πίσω της για να δείξει ποιά είναι η μεγάλη σταρ) ανέβασε στα social media φωτογραφίες από ένα υπερ-χλιδάτο τραπέζι μήκους πολλών μέτρων που στήθηκε για χάρη τους στο χλιδάτο ξενοδοχείο όπου διαμένουν και έκαναν και οι δύο πλάκα, δείχνοντας πως αναγκάστηκαν να επικοινωνούν με το κινητό τους λόγω του μεγέθους του τραπεζιού.

Και πλέον είναι επίσημο: η Kim έχει επιστρέψει στο παλιό της lifestyle και ας προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!