GOSSIP

Γιατί η Bella Hadid έκανε unfollow στη Selena Gomez;

Τελικά ακόμα και οι celebrities μπορούν να κάνουν τις ίδιες... κατινιές που κάνουν όλα τα άλλα κορίτσια σε ερωτικά ζητήματα.

Και μια τέτοια "κατινιά" έκανε και η Bella Hadid, στη Selena Gomez.
Το διάσημο μοντέλο, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών απο το ΤΜΖ, που έδειχναν τον πρώην της, το διάσημο τραγουδιστή The Weeknd, να αγκαλιάζεται και να φιλιέται με την Selena Gomez, η Bella δεν κρατήθηκε και έκανε unfollow στη Selena στο Instagram.
Και δεν ήταν και δύσκολο να το παρατηρήσει κανείς αφού ναι μεν και οι δυο τους (και ειδικά η Selena που είναι στην πρώτη θέση παγκοσμίως) έχουν εκατομμύρια followers στο Instagram, αλλά η ίδια η Bella κάνει follow σε μόνο 254 άτομα και πλέον από τη λίστα απουσιάζει η Selena.
H Selena και η Bella είναι και οι δυο κοινές φίλες της Taylor Swift και τα δύο κορίτσια γνωρίζονται καλά.
Η Bella χώρισε με τον The Weeknd τον περασμένο Νοέμβριο μετά από δεσμό δύο ετών και ξανασυναντήθηκαν στη σκηνή του σόου της Victoria's Secret. Η ειρωνία είναι πως ένα χρόνο πριν στο ίδιο σόου η Selena είχε πρωτο -γνωριστεί με τον The Weeknd (την εποχή που αυτός τα είχε με τη Bella δηλαδή). 
Αυτά... με τα ξεκατινιάσματα των celebrities... για να μην αισθάνεστε και εσείς άσχημα όταν κάνετε ανάλογες μικροπρέπειες. Τελικά όλοι τις κάνουν!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!