GOSSIP

Tα γλυκά λόγια του Obama για τις κόρες του και η απουσία της Sasha

Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του απερχόμενου προέδρου Obama προς τον αμερικανικό λαό, κάνει το γύρο του κόσμου, αλλά όλοι έχουν μια απορία.

Ο Obama δάκρυσε σήμερα στην ομιλία του στο Σικάγο, και έκανε μια ανασκόπηση στη πολυετή θητεία του, ενώ ευχαρίστησε την οικογένειά του.
Ο πρόεδρος Obama μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του Michele Obama και τις δύο του κόρες Malia και Sasha, αλλά τότε όλοι πρόσεξαν πως η Sasha ήταν απούσα. 
Ο πρόεδρος Obama ακούγεται να λέει "Malia και Sasha κάτω από τις πιο περίεργες συνθήκες έχετε γίνει δύο υπέροχες νεαρές γυναίκες. Είστε όμορφες, είστε έξυπνες, αλλά πάνω από όλα είστε ευγενικές, έχετε συμπόνοια και είστε γεμάτες πάθος. Κουβαλήσατε το βάρος του να είστε στο φως της δημοσιότητας με μεγάλη ευκολία. Και από όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου για αυτό για το οποίο καμαρώνω περισσότερο είναι που είμαι ο πατέρας σας".
Μετά από αυτά τα συγκινητικά λόγια η κάμερα ζουμάρει στην Michele που έχει στο πλευρό της την Malia αλλά όχι τη Sasha.
Τότε ξεκίνησε στο twitter ένα μικρό πάρτυ εικασιών για το πού βρίσκεται η Sasha Obama. 
Όπως αναφέρει και ο Guardian και το USA Today, ειδικά το hashtag #SashaObama γέμισε με εικασίες και κυρίως χιουμοριστικά σχόλια (όπως πως είναι στον Λευκό Οίκο και στήνει παγίδες για τον Trump!) για το πού βρίσκεται η 15χρονη Sasha .
Δείτε την ομιλία και κάποια από τα σχόλια.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!