GOSSIP

O Tom Hiddleston ζήτησε συγγνώμη για το λόγο του στις Χρυσές Σφαίρες [βίντεο]

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός αναγκάστηκε να απολογηθεί για τον λόγο που έβγαλε όταν παρέλαβε το βραβείο του στις Χρυσές Σφαίρες.

Ο Tom κατάφερε να πάρει βραβείο για το ρόλο του στη μίνι σειρά The Night Manager, αλλά όταν ανέβηκε για να το παραλάβει ο λόγος που έβγαλε τελικά τον έκανε στόχο σφοδρής κριτικής.
Ο διάσημος ηθοποιός αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του άρχισε να μιλάει για ένα περιστατικό που έγινε στο Νότιο Σουδάν, όπου συνάντησε εθελοντές ανθωπιστικών οργανώσεων που του είπαν πως έβλεπαν την σειρά The Night Manager. 
Πολλοί του επιτέθηκαν λέγοντας πως όλο αυτό το είπε για να μας δείξει πως ο ίδιος είναι καλός, πως το σήριαλ στο οποίο παίζει είναι καλό και γενικότερα πως έτσι όπως μίλησε φάνηκε σαν να αδιαφορεί για τα όσα συμβαίνουν στο Νότιο Σουδάν, και πως είναι απίστευτα εγωκεντρικός και... ψώνιο. Μάλιστα το σχόλιο στο twitter γα την ομιλία του που έγραφε "Ο Tom στις Χρυσές Σφαίρες θέλησε να μας πει πως είναι τόσο καλός που οι καλύτεροι και πιο καλοσυνάτοι άνθρωποι στο κόσμο βλέπουν τις σειρές στις οποίες συμμετέχει!" έγινε viral
Τελικά ο ηθοποιός, αποφάσισε να απαντήσει μέσω Facebook, όπου παραδέχτηκε πως όσοι του ασκούν κριτική έχουν κάποιο δίκιο και απολογήθηκε με το να αποδώσει όλο αυτό στο άγχος, την αμηχανία και το τρακ που αισθάνθηκε εκείνη τη στιγμή.
Δείτε το βίντεο με το λόγο του και το post - απολογία που ανέβασε στο Facebook.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!