GOSSIP

Celebrities αποχαιρέτησαν το ζεύγος Obama στο Λευκό Οίκο [εικόνες & βίντεο]

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Λευκός Οίκος γέμισε με celebrities που έσπευσαν να πουν αντίο στον απερχόμενο αμερικανό πρόεδρο στο τελευταίο αποχαιρετηστήριο πάρτυ που διοργάνωσε.

Και ενώ ο Donald Trump συνεχίζει να αναζητά αστέρες για να κάνει το πιο λαμπερό πάρτυ στις 20 Ιανουαρίου για να γιορτάσει την επίσημη έναρξη της προεδρίας του, το ζεύγος Obama διοργάνωσε έαν λαπερό αποχαιρετηστήριο χορό και απέδειξε πως εκατοντάδες celebrities τους λάτρευαν.
Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν ο John Legend και η συζυγός του Chrissy Teigen, η Beyoncé και ο Jay Z, η Solange Knowles (που μαζί με την Beyonce έκαναν και live),  οι ηθοποιοί Meryl Streep, Bradley Cooper, Lena Dunham, Gwyneth Paltrow, Tom Hanks, Chris Rock, ο George και η Amal Clooney, ο τραγοουδιστής Usher και πολλοί άλλοι.
Tα social media των celebrities γέμισαν με φωτογραφίες που ανέβαζαν από τον Λευκό Οίκο, ενώ το επιτελείο του Λευκού Οίκου έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με διασημοότητες όπως ο Tom Hanks και 0ο Leonardo DiCaprio και δεκάδες άλλα πρόσωπα να μιλούν για τη γνωριμία τους με τον πρόεδρο Obama.

Δείτε το βίντεο και κάποιες από τις φωτoγραφίες που ανέβηκαν στα social media
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!