GOSSIP

H Jolie λέει πως ο Pitt φοβάται μην μάθει το κοινό την αλήθεια για το διαζύγιο

Δεν έχει τέλος η κόντρα μεταξύ του Brad Pitt και της Angelina Jolie μετά το πολύκροτο διαζύγιο.

Το άλλοτε αγαπημένο και λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ, που είχε αποκτήσει 6 παιδιά, πλέον ανταλλάσσει μόνο επιστολές προς τα δικαστήρια με επίκεντρο τα παιδιά και αλληλοκατηγορίες.
Πριν λίγο καιρό, οι νομικοί εκπρόσωποι του Brad Pitt κατέθεσαν δεύτερο αίτημα προς τις δικαστικές αρχές (το πρώτο αίτημα είχε απορριφθεί από τη Jolie) και ζητούσαν να σφραγγιστούν και να μην δημοσιοποιούνται οι λεπτομέρειες του διακανονισμού στον οποίο έχει φτάσει το πρώην ζεύγος αναφορικά με τη κηδεμονία των παιδιών (που έχει πάρει η Jolie) και κατηγορούσαν την Jolie πως έχει δημοσιοποιήσει στοιχεία όπως τα ονόματα των θεραπευτών που επιτηρούν τις επισκέψεις του Brad Pitt κάτι που δε είναι προς όφελος των παιδιών.
Το αίτημα τελικά έγινε δεκτό, αλλά τώρα η Jolie , μέσω της δικηγόρου της Laura Wasser, κατέθεσε νέα έγγραφα (τα αποκάλυψε το ΤΜΖ) στα οποία αναφέρει πως ο Pitt προφανώς θα προτιμούσε να μην αποκαλυφθούν οι πραγματικές λεπτομέρειες και η αλήθεια για τις συνθήκες που οδήγησαν στο διαζύγιο και επαναφέρει το ζήτημα της έρευνας που έγινε από το FBI και την αρχή προστασίας ανηλίκων (μολονότι τελικά ο Pitt δεν κατηγορήθηκε επίσημα για τίποτα) και αναφέρει πως ο Brad Pitt φοβάται μη δει το κοινό όλα τα στοιχεία. Επίσης  η δικηγόρος τονίζει πως η πλευρά της Jolie έχει τηρήσει "απόλυτη σιωπή" αναφορικά με τα όσα έγιναν στην επίμαχη πτήση με το ιδιωτικό αεροπλάνο, όπου εικάζεται πως ο Pitt τσακώθηκε με το γιο του.
Τέλος πηγή του περιοδικού People, που γνωρίζει καλά την υπόθεση, αναφέρει πως είναι θετικό που η Jolie έστω και αργά δέχτηκε να σφραγγιστούν τα έγγραφα της υπόθεσης του διαζυγίου. 
Βέβαια όλα δείχνουν πως αυτό το διαζύγιο θα συνεχίσει να είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας για πολύ καιρό.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!