GOSSIP

H Naomi αποκάλυψε πως μοιράζεται κάτι "άσχημο" με την Kim Kardashian [βίντεο]

H Naomi υπήρξε ένα από τα top models που μεσουράνησαν τη δεκαετία του 90 και στα 46 της χρόνια παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα.

Χθες η Naomi ήταν καλεσμένη στο αμερικανικό τηλεοπτικό σόου The Wendy Williams Show και παραχώρησε μία τηλεοπτική συνέντευξη όπου έκανε μία εντυπωσιακή αποκάλυψη.
Η Naomi αναφέρθηκε στην 36χρονη Kim Kardashian και αρχικά είπε μόλις 2 μέρες πριν η Kim πέσει θύμα ένοπλης ληστείας στο Παρίσι, η ίδια την είχε συναντήσει στο παριζιάνικο κατάστημα του Hermès.

Και τότε έκανε την μεγάλη αποκάλυψη πως και η ίδια είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας στο Παρίσι το 2012 και πως άγνωστοι απείλησαν να τη σκοτώσουν μέσα στο αυτοκίνητο που τη μετέφερε από το αεροδρόμιο του Παρισιού στη πόλη.

Η Naomi είπε πως είχε ταξιδέψει από την Ελβετία στη Γαλλία για να συναντήσει το σχεδιαστή μόδας Azzedine Alaïa στο Παρίσι και προφανώς κάποιοι την ακολούθησαν από το αεροδρόμιο και άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου που την μετέφερε (μάλιστα σχολιάζει πως ο οδηγός του αυτοκινήτου της έκανε εντύπωση γιατί δεν ήταν ίδιος με αυτόν που την μετέφερε άλλες φορές, το αυτοκίνητο μύριζε περίεργα και της έκανε εντύπωση πως μολονότι ήταν Νοέμβριος και έκανε κρύο τα παράθυρα στο αμάξι ήταν ανοιχτά.).

Οι άγνωστοι άνδρες  με όπλο απείλησαν να τη σκοτώσουν και θέλησαν να της πάρουν την τσάντα της αλλά η ίδια αρνήθηκε να τη δώσει γιατί είχε μέσα όλα τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και ευτυχώς το περιστατικό έγινε έξω από το κατάστημα και σπίτι του διάσημου σχεδιαστή Azzedine Alaïa ο οποίος με την παρέα του βγήκαν έξω και την έσωσαν. 


Η Naomi πρόσθεσε πως γνωρίζει και άλλους περισσότερο ή λιγότερο διάσημους που έχουν πέσει θύματα ανάλογων συμβάντων στο Παρίσι και πως εκνευρίστηκε πολύ με όσους αμφισβήτησαν το γεγονός πως η Kim έπεσε όντως θύμα ληστείας και τόνισε πως η ίδια "τη νιώθει" και την καταλαβαίνει.

Δείτε τη τηλεοπτική συνέντευξή της
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!