GOSSIP

Έκαναν μεγάλη γκάφα στο ημερολόγιο της Kylie Jenner για το 2017

Το βασικό πράγμα που πρέπει να προσέχει κανείς όταν δημιουργεί και τυπώνει ένα ετήσιο ημερολόγιο είναι να έχει σωστά τις ημερομηνίες. Ωστόσο οι συνεργάτες της Kylie Jenner στη δημιουργία του νέου της ημερολογίου για το 2017 αγνόησαν αυτόν το βασικό κανόνα.

Το ημερολόγιο της Kylie Jenner περιλαμβάνει νέες πόζες της 19χρονης που τράβηξε ο διάσημος φωτογράφος Terry Richardson και εδώ και λίγες μέρες το ημερολόγιο κυκλοφορεί μέσω του επίσημου site της Kylie. Όμως οι πρώτοι φαν της που έσπευσαν να το αγοράσουν διαπίστωσαν πως το ημερολόγιο έχει κάνει λάθος τα γενέθλια της Kylie Jenner! 
H μικρότερη από τις αδελφές του σόου των Kardashians, είχε ζητήσει τα γενέθλιά της (αλλά και αυτά των δύο αγαπημένων της σκύλων) να σημειωθούν με μεγάλα γράμματα στο νέο της ημερολόγιο. Ωστόσο ενώ κατάφεραν να τυπώσουν τις σωστές ημερομηνίες των γενεθλίων των κατοικίδιων ζώων της Kylie, στα δικά της γενέθλια έκαναν λάθος και αντί για τις 10 Αυγούστου, τα σημείωσαν στις 20 Αυγούστου. 
Τώρα οι συνεργάτες είπαν πως πλέον έχουν διορθώσει το λάθος, αλλά η πρώτη παρτίδα με ημερολόγια πριν τη διόρθωση έχει ήδη κυκλοφορήσει και ίσως αυτά τα ημερολόγια με τη... γκάφα να αποκτήσουν στο μέλλον και συλλεκτική αξία.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!