GOSSIP

Η JLo με ένα "like" πέταξε την κακία της για την Mariah Carey

Κάποιοι ίσως δεν γνωρίζουν πως η Jennifer Lopez και η Mariah Carey εδώ και χρόνια δεν διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις.

Και αυτή η κόντρα ανάμεσα στις δύο διάσημες ντίβες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ξεκίνησε πριν από χρόνια, όταν η Mariah Carey επανειλημένα είχε πει σε συνεντεύξεις της πως δεν γνωρίζει ποιά είναι η Jennifer Lopez! Μάλιστα η Mariah πρόσφατα είπε το ίδιο και για την ποπ τραγουδίστρια Demi Lovato που πήγε να υπερασπιστεί την Ariana Grande και την JLo.

Πάντως η Jennifer Lopez όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει απαντήσει στα πικρόχολα και υποτιμητικά σχόλια της Mariah για το πρόσωπό της.

Τώρα όμως που η πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση της Mariah Carey στην Times Square της Νέας Υόρκης, εξελίχθηκε στο απόλυτο φιάσκο και έγινε viral δεν κρατήθηκε. Βέβαια και πάλι δεν μίλησε ανοιχτά κατά της Mariah, αλλά κάποιοι εντόπισαν πως η Jennifer Lopez έκανε ένα απλό like (που όμως σημαίνει πολλά) σε ένα από τα εκατομμύρια καυστικά σχόλια που εμφανίστηκαν αυτές τις μέρες στα social media για το φιάσκο της Mariah.

Δείτε το σχόλιο και θυμηθείτε το βίντεο από το φιάσκο της Mariah Carey, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ενώ αρχικά η Carey είχε απλά πει πως "αυτά συμβαίνουν" (συγκεκριμένα είχε πει "sh** happens) λίγες ώρες μετά το φιάσκο, τώρα κατηγορεί τους παραγωγούς του τηλεοπτικού δικτύου ABC πως επίτηδες έκαναν σαμποτάζ στην εμφάνισή της για να αυξήσουν την τηλεθέαση (η οποία όντως χτύπησε κόκκινο εκείνο το βράδυ, ενώ τα πλάνα κάνουν το γύρο του κόσμου). Από τη μεριά του το τηλεοπτικό δίκτυο απαντά πως θεωρεί τους ισχυρισμούς της Carey αβάσιμους και παρανοϊκούς.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!