GOSSIP

Κάποιοι... πέθαναν την Britney Spears!

Σαν να μην έφταναν οι τραγικές ειδήσεις του θανάτου του διάσημου τραγουδιστή George Michael και της ηθοποιού Carrie Fisher μέσα στις φετινές γιορτές, κάποιοι βάλθηκαν να βγάλουν νεκρή και την Brintey Spears.

Φυσικά πρόκειται για κακόγουστη διαδικτυακή φάρσα (hoax) καθώς η διάσημη τραγουδίστρια είναι απολύτως ζωντανή και δεν είχε κανένα ατύχημα μέσα στις γιορτές.
Η είδηση του θανάτου της άρχισε να κάνει πριν από λίγες μέρες το γύρο του Διαδικτύου, όταν χάκερς μπήκαν στο προφίλ της δισκογραφικής εταιρείας Sony Music στο twitter και ανακοίνωσαν αρχικά ένα λακωνικό μήνυμα "RIP @britneyspears" ενώ ακολούθησε δεύτερο μήνυμα το οποίο έλεγε πως η Britney σκοτώθηκε σε ατύχημα και πως σύντομα θα είχαν και περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες του τραγικού θανάτου της.
Με το θέμα ασχολήθηκε μέχρι και το CNN, που σε δημοσίευμά του αναφέρει πως ο μάνατζερ της Britney, o Adam Leber, διαβεβαιώνει πως η διάσημη τραγουδίστρια είναι ζωντανή και πως και ο ίδιος πιστεύει πως όλο αυτό πρέπει να ήταν αποτέλεσμα από κάποια κυβερνοεπίθεση στα social media της δισκογραφικής εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!