GOSSIP

Οι Fifth Harmony έγιναν 4 και οι γκρίνιες δεν σταματούν

Δύσκολες μέρες περνάει το γυναικείο συγκρότημα Fifth Harmony και πυκνώνουν οι φήμες για επικείμενη οριστική διάλυση.

Ήδη αποχώρησε από το συγκρότημα η Camila Cabello, "σπάζοντας" την αρμονία, αφού από Fifth Harmony πλέον έχουν γίνει... Fourth Harmony, και οι υπόλοιπες τέσσερις τραγουδίστριες του γκρουπ, οι Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane, και η Lauren Jauregui δεν έχουν πάρει καθόλου καλά την αποχώρηση της Camilla.
Μάλιστα έβγαλαν δική τους ανακοίνωση όπου αντικρούουν όλους τους ισχυρισμούς της Camilla, πως η ίδια δεν ήξερε τίποτα για την ανακοίνωση της αποχώρησής της.
Τα υπόλοιπα κορίτσια του γκρουπ ισχυρίζονται πως εδώ και μήνες, και μάλιστα πριν η Camilla πει πως ενδιαφέρεται για σόλο καριέρα, όλες οι προσπάθειές τους να την προσεγγίσουν, την ίδια και τους συνεργάτες της, είχαν πέσει στο κενό, και πως η Camilla δεν πήγαινε καν σε προγραμματισμένα ραντεβού τους.
Και σαν να μην έφταναν αυτά, κυκλοφόρησε στα social media ηχητικό ντοκουμέντο, όπου και η Lauren Jauregui ακούγεται να γκρινιάζει για το γκρουπ, να αναφέρει πως οι παραγωγοί τους τούς φέρονται σαν να είναι σκλάβες και πολλά άλλα αρνητικά σχόλια. 
Καθόλου αίσιο δεν φαίνεται πιά το μέλλον του γκρουπ που μας χάρισε πρόσφατα το χιτ "That's My Girl" και πολλοί αμφιβάλλουν αν θα επιβιώσει μέσα στο 2017.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!