GOSSIP

Demi Lovato - Maria Carey: Μία νέα κόντρα ξεκινά στη σόουμπιζ [βίντεο]

Η Mariah Carey σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη φαίνεται πως μόλις ξεκίνησε μία νέα κόντρα, αυτή τη φορά με την Demi Lovato. Στη δε κόντρα συμμετέχουν με τον τρόπο τους και οι Jennifer Lopez και Ariana Grande.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από καιρό είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα meme όπου στην ουσία έλεγε πως η Ariana Grande είναι η νέα Mariah Carey. Τότε οι φαν της Mariah είχαν επιτεθεί στην Ariana.
H Demi Lovato έσπευσε να υπερασπιστεί την συνάδελφο και φίλη της Ariana, λέγοντας πως ναι μεν η Mariah είναι πολύ ταλαντούχα, αλλά φέρεται απαίσια στον κόσμο και ειδικά στην Jennifer Lopez. Ο λόγος που είχε αναφερθεί στη Lopez ήταν γιατί η Mariah που γενικά δεν είχε ποτέ και τις καλύτερες σχέσεις με την JLo σε συνεντεύξεις της είχε πει πως δεν ξέρει ποιά είναι η Jennifer Lopez.
Τώρα η Mariah Carey έδωσε νέα τηλεοπτική συνέντευξη στον Andy Cohen και όταν ο τηλεπαρουσιαστής τη ρώτησε για τα σχόλια της Demi Lovato, η Mariah απάντησε πως ούτε αυτή την ξέρει και πως θα πρέπει να πάει να της συστηθεί.
Αυτό θα πει ντίβα...

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!