GOSSIP

Ποιά πρωταγωνίστρια του Love Actually είχε εμφανιστεί στη Eurovision; [βίντεο]

To Love Actually παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών και υπάρχουν πολλά που ίσως δεν ξέρετε για αυτή.

Η ταινία που κυκλοφόρησε το 2003 με ένα λαμπρό καστ πασίγνωστων ηθοποιών, όπως ο Hugh Grant, ο μακαρίτης Alan Rickman, η Emma Thomson, η Keira Knightley, o Colin Firth και πολλοί άλλοι έμπλεκε μοναδικά χριστουγεννιάτικες ιστορίες δεκάδων προσώπων. Όμως υπάρχουν κάποια άγνωστα στοιχεία για αυτή την πολυαγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία.


1. Η ηθοποιός Lúcia Moniz, που έπαιζε την Αουρέλια τη γυναίκα από την Πορτογαλία που ερωτεύτηκε ο Colin Firth είχε συμμετάσχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision εκπροσωπώντας την Πορτογαλία το 1996


 

2. Στην περίφημη σκηνή όταν η Αουρέλια βουτά στη λίμνη και ο Τζέιμι (Colin Firth) βουτάει να τη σώσει, το νερό ήταν απίστευτα ρηχό και οι δυο ηθοποιοί στέκονται με τα γόνατα, ενώ δεν υπήρχαν χέλια αλλά πολλά κουνούπια.

3. To top model Claudia Schiffer που έκανε μία μικρή εμφάνιση στην ταινία πληρώθηκε 33.000 λίρες Αγγλίας για κάθε δευτερόλεπτο που εμφανίζεται στην οθόνη. Συνολικά πήρε πάνω από 200 000 λίρες Αγγλίας για εμφάνιση 1 λεπτού!

4. H Olivia Olson, που υποδύονταν την Τζοάνα, το κορίτσι από τις ΗΠΑ που ερωτεύεται ο γιος του Liam Neeson, είχε τόσο καλή φωνή που όταν τραγούδησε το "All I Want For Christmas Is You" οι παραγωγοί απογοητεύτηκαν γιατί η φωνή της δεν έμοιαζε με μικρού παιδιού. Της ζήτησαν να το ξανατραγουδήσει λιγότερο καλά και γύρισαν τη σκηνή ξανά και ξανά χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά επεξεργάστηκαν τη φωνή στο στούντιο και την αλλοίωσαν για να μοιάζει παιδική.

5. Ο ρόλος του Rowan Atkinson (o γνωστός Mr Bean) αρχικά είχε γραφτεί για έναν άγγελο. Το αρχικό σενάριο μάλιστα τον ήθελε να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται σε διάφορες σκηνές, αλλά οι παραγωγοί θεώρησαν πως η ταινία ήταν αρκετά περίπλοκη για να προσθέσουν και ένα μεταφυσικό στοιχείο. Πάντως ακόμα και στην κωμική σκηνή όπου καθυστερεί να κάνει αμπαλάζ στο δώρο, οι συντελεστές της ταινίας αποκάλυψαν πως το κάνει ως "άγγελος" που προσπαθεί να εμποδίσει τον Alan Rickman από το να πάρει δώρο στη γυναίκα που τον φλερτάρει και άρα να αποτρέψει την απιστία.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!