GOSSIP

H Julia Roberts για πρώτη φορά θα παίξει σε τηλεοπτική σειρά

Εδώ και 30 χρόνια η Julia Roberts έχει κάνει μία λαμπρή καριέρα στο σινεμά, έχει βραβευτεί με Όσκαρ ως Erin Brockovich το 2000 και έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που έσπασαν ταμεία.

Τώρα για πρώτη φορά στην πολυετή της καριέρα, η Julia Roberts, αποφάσισε να εμφανιστεί και σε τηλεοπτική σειρά.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Variety, η 49χρονη σταρ θα είναι η πρωταγωνίστρια, μίας νέας μίνι τηλεοπτικής σειράς, που θα είναι βασισμένη στο βιβλίο “Today Will Be Different ” της  Maria Semple. Το βιβλίο κυκλοφόρησε φέτος το φθινόπωρο και φιγουράρει στη λίστα των best seller βιβλίων των New York Times, ενώ η συγγραφέας θα υπογράφει και το τηλεοπτικό σενάριο της ομώνυμης σειράς.
Η Julia θα ενσαρκώσει την Eleanor Flood, μία γυναίκα που αποφασίζει μια μέρα να αλλάξει τη ζωή της και να εστιάσει την προσοχή της σε πράγματα που έχει αμελήσει καιρό. Το βιβλίο και η σειρά θα παρακολουθούν τις προσπάθειες της Eleanor μέσα σε ένα 24ωρο και πώς αυτές βρίσκουν εμπόδια από τον γιο της, πρώην συνεργάτες της, τον σύζυγό της και άλλα πρόσωπα. Η ιστορία έχει χαρακτηριστεί "ξεκαρδιστική" από κριτικούς βιβλίων και όλοι περιμένουν να δουν μία κωμική κοινωνική σειρά, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποιό τηλεοπτικό δίκτυο θα φιλοξενήσει τελικά τη μίνι σειρά.
Να σημειωθεί πως η Julia Roberts, δεν είναι η μόνη σταρ πρώτου μεγέθους που πλέον στρέφεται στη τηλεόραση, καθώς τα τελευταία χρόνια πολλοί καταξιωμένοι ηθοποιοί του κινηματογράφου λένε το ναι στη συμμετοχή και σε τηλεοπτικές σειρές. 
Ήδη φέτος είδαμε στο Westword, αστέρες όπως οι Anthony Hopkins και Ed Harris και μάθαμε πως η Meryl Streep θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του  J.J. Abrams "The Nix", η Julianne Moore και ο Robert De Niro θα εμφανιστούν σε μία νέα τηλεοπτική σειρά του Amazon, ενώ η Emma Stone πρωταγωνιστεί στο "Maniac" του Netflix.  

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!