GOSSIP

H Madonna πήρε βραβείο και μίλησε για τους πάντες και τα πάντα [βίντεο]

H Madonna βραβεύτηκε ως "Η Γυναίκα της Χρονιάς" στα ετήσια Women In Music βραβεία του περιοδικού Billboard.

H Madonna, όπως το συνηθίζει άλλωστε, δεν μάσησε τα λόγια της όταν ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της. Ξεκίνησε το λόγο της με ένα προκλητικό αστείο λέγοντας "Πάντα αισθάνομαι καλύτερα όταν κρατάω κάτι σκληρό ανάμεσα στα πόδια μου" αλλά συνέχισε πολύ σοβαρά, λέγοντας "Στέκομαι μπροστά σας σαν ένα χαλάκι πόρτας, εννοώ μία γυναίκα που προσπαθεί να κάνει καριέρα στη μουσική βιομηχανία" και συνέχισε λέγοντας πως ευχαριστεί που της αναγνώρισαν την ικανότητα να συνεχίζει εδώ και 34 χρόνια την καριέρα της αντιμέτωπη με τον ωμό σεξισμό και μισογυνισμό και τη διαρκή κακοποίηση.
Στη πορεία αναφέρθηκε σε μεγάλους σταρ όπως ο Prince και ο Michael Jackson, μίλησε για τα διαφορετικά μέτρα και σταθμά μεταξυ ανδρών και γυναικών καλλιτεχνών και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες λέγοντάς τους " η αλληλεγγύη μεταξύ των γυναικών είναι από μόνη της ένα πολύ ισχυρό όπλο".

Δείτε το λόγο της αλλά και δηλώσεις της στο κόκκινο χαλί για την ήττα της Hillary Clinton, όπου λέει πως ίσως και η ίδια κάποια στιγμή να είναι υποψήφια για πρόεδρος των ΗΠΑ "ανάλογα με το πόση κακοποίηση μπορεί να αντέξει".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!