GOSSIP

H Mariah Carey διασκεδάζει με το νέο της αγόρι και ο πρώην την τρολάρει [εικόνες]

Νέες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν πως η 46χρονη σταρ έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον James Packer και έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά ενός 33χρονου χορευτή.

Χθες η Daily Mail δημοσίευσε εικόνες που έδειχναν την Mariah και τον χορευτή της Brian Tanaka να απολαμβάνουν την θάλασσα. 
Οι φωτογραφίες απλά επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την διάλυση του αρραβώνα της Mariah με τον δισεκατομμυριούχο James Packer. Μάλιστα πολλοί θεωρούν πως αυτός ήταν μία από τις αιτίες του χωρισμού.
Πάντως ο πρώην σύζυγος της Mariah και πατέρας των παιδιών της, ο 36χρονος ράπερ και ηθοποιός Nick Cannon, αποφάσισε να τρολάρει αυτές τις εικόνες και ανέβασε στα social media φωτογραφίες από την εποχή που ο ίδιος έκανε παιχνίδια στην θάλασσα με την Mariah (τότε που είχε χυπήσει τατουάζ με το όνομά της στην πλάτη του) και έγραψε πως τα δικά τους παιχνίδια ήταν πολύ καλύτερα (αν και σημείωσε πως το γράφει με πολλή αγάπη) και πως και οι δυο τους έδειχναν πανέμορφοι τότε, ενώ τόνισε πως η Mariah συνεχίζει να είναι η "βασίλισσά του".
 

Η Μariah και ο Brian

H Mariah και ο Nick

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!