GOSSIP

To ημερολόγιο της Pirelli για το 2017 δεν μοιάζει με κανένα [εικόνες]

Σήμερα έγινε στο Παρίσι, η επίσημη παρουσίαση του νέου ημερολογίου της Pirelli, το οποίο είναι και πάλι γεμάτο με γυναίκες σταρ αλλά δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Ήδη από πέρυσι, το ημερολόγιο της Pirelli, που για χρόνια φωτογράφιζε σε σέξι πόζες τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη (top models, ηθοποιούς, τραγουδίστριες κ.λπ.) έκανε τη στροφή και πέρυσι αποτύπωσε στις σελίδες του δυναμικές γυναίκες που ξεχωρίζουν σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς και είναι όμορφες με το δικό τους τρόπο.
Φέτος τις φωτογραφίες έβγαλε ο Peter Lindbergh, o οποίος για την 44η έκδοση του ετήσιου ημερολογίου φωτογράφησε διάσημες ηθοποιούς. Ανάμεσα σε αυτές και η 71χρονη Helen Mirren, η 70χρονη  Charlotte Rampling, η 55χρονη Julianne Moore, η 50χρονη Robin Wright, η 49χρονη Nicole Kidman, η 46χρονη Uma Thurman, αλλά και οι Jessica Chastain, Penelope Cruz, Rooney Mara, Lupita Nyong’o, Alicia Vikander και Lea Seydoux και η μόνη μη - ηθοποιός στις σελίδες είναι η καθηγήτρια πολιτικη θεωρίας από πανεπιστήμιο της Μόσχας η Anastasia Ignatova.

Η Nicole Kidman, η Uma Thurman και η Helen Mirren βρέθηκαν και στη σημερινή παρουσίαση του ημερολογίου, ενώ κυκλοφόρησαν και οι π΄ρωτες εικόνες από τις σελίδες του όπου όλες οι διάσημες σταρ ποζάρουν χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Πλάνα από τη σημερινή παρουσίαση

Εικόνες από το νέο ημερολόγιο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!