GOSSIP

O Roger Moore αποκαλύπτει πως ο νάνος Νικ Νακ ήταν σεξομανής

Μπορεί όλοι να φαντάζονται πως ο James Bond έχει πάντα μεγάλο σουξέ με τις γυναίκες και αναρίθμητες κατακτήσεις, αλλά ένας ηθοποιός που ενσάρκωσε τον 007 αποκαλύπτει πως... άλλος είχε το όνομα και άλλος τη χάρη.

Ο Sir Roger Moore, ο Βρετανός ηθοποιός που θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους James Bond, είναι πλέον 89 ετών και πρόσφατα αποκάλυψε πως ένας συμπρωταγωνιστής του στην ταινία Τζέιμς Μποντ: Ο Ανθρωπος με το Χρυσό Πιστόλι είχε "μία αφύσικη λαγνεία για τις γυναίκες". 

Ο λόγος για τον Hervé Villechaize, τον Γάλλο ηθοποιό με καταγωγή από τη Βρετανία και τις Φιλιππίνες που ενσάρκωσε τον κακό Νικ Νακ στην συγκεκριμένη ταινια james Bond και πρωταγωνιστούσε και στην τηλεοπτική σειρά Fantasy Island. Όπως αναφέρει η Daily Mail, o Roger Moore αποκάλυψε πως ο Hervé κοιμήθηκε με περισσότερες από 35 γυναίκες, πολλές εκ των οποίων πόρνες, το διάστημα που έκαναν γυρίσματα για τη ταινία στην Άπω Ανατολή και πως ο ίδιος ο Moore του έλεγε να μην τον αγγίζει γιατί τον  θεωρούσε "άρρωστο" όχι λόγω του ότι ήταν νάνος αλλά επειδή ήταν σεξομανής.
Θυμίζουμε πως ο Hervé Villechaize, παντρεύτηκε δύο φορές και το 1993 αυτοκτόνησε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!