GOSSIP

Kουνελάκι Playboy: Με εμένα απάτησε ο Ronaldo την Irina [εικόνες]

Ένα κουνελάκι του Playboy από τη Χιλή ισχυρίζεται ότι  είχε ερωτική σχέση με τον Ronaldo όσο εκείνος ήταν ακόμα με την Irina Shayk.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε εφημερίδα του Μεξικού, η Daniella Chavez υποστηρίζει ότι γνώρισε τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης τον Νοέμβριο του 2014 στη Νέα Υόρκη.

«Γνώρισα τον Cristiano τον Νοέμβριο του 2014 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είχαμε ήδη μιλήσει με mail και Skype, έπρεπε να ταξιδέψω για δουλειές και μου είπε να πάω για μερικές μέρες. Ο Cristiano ήταν πολύ ντροπαλός στην αρχή, αλλά όταν άρχισε να με εμπιστεύεται έγινε πιο άντρας, αν και ήταν ακόμα λίγο φοβισμένος», λέει η Chavez που στη συνέχεια δηλώνει ότι το να κοιμηθεί με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή ήταν για εκείνη ένα όνειρο ζωής.

Όπως ισχυρίστηκε, ο Ronaldo εντυπωσιάστηκε από τα κάλλη της και ενθουσιάστηκε επειδή ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν είχε κοιμηθεί με ένα κουνελάκι του Playboy.   

Τα όσα ισχυρίστηκε πάντως η Chavez έρχονται λίγο καιρό μετά το δημοσίευμα της Sun που ήθελε τον διεθνή ποδοσφαιριστή να έχει απατήσει δεκάδες φορές την Shayk.

Το γνωστό μοντέλο πάντως σε συνέντευξή του είχε αφήσει υπόνοιες ότι κάτι τέτοιο ισχύει λέγοντας  ότι ένας από τους βασικούς κανόνες για να κάνει σχέση με κάποιον είναι να της είναι πιστός.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!