GOSSIP

O ανήλικος γιος της Madonna συνελήφθη για ναρκωτικά

Τα βρετανικά Μέσα επιβεβαιώνουν την είδηση πως ο γιος της Madonna, ο 16χρονος Rocco συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο Rocco εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Notting Hill, όταν κάτοικοι της (ακριβής) περιοχής ενοχλήθηκαν επειδή ο νεαρός και ένας φίλος του κάπνιζαν κάνναβη.  Όταν τους πλησίασαν οι αστυνομικοί, ο Rocco και ο φίλος στέκονταν δίπλα στην μάντρα ενός κήπου και κάτι πέταξαν μόλις είδαν τους αστυνομικούς, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί βρήκαν στο σακίδιο του γιου της Madonna  και του διάσημου σκηνοθέτη Guy Ritchie μικροποσότητα κάνναβης και τον συνέλαβαν.

Το περιστατικό σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση της αστυνομίας έγινε στις 28 Σεπτεμβρίου και ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος αφού πληρώθηκε εγγύηση και δεν θα αποκτήσει ποινικό μητρώο, αλλά θα παρακολουθήσει υποχρεωτικά συμβουλευτικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν τους ανήλικους από το να διαπράττουν ξανά το ίδιο αδίκημα. 

Η διάσημη μητέρα του δεν έχει κάνει καμία δημόσια δήλωση για τη σύλληψη του γιου της στο Λονδίνο, μολονότι τους προηγούμενους μήνες βρίσκονταν στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της Guy Ritchie γα την κηδεμονία του Rocco. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!