GOSSIP

Forbes: Οι 7 πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ σε reality - Η Kim στη κορυφή

Για πρώτη φορά το περιοδικό Forbes δημοσιεύει ετήσια λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ σε reality τηλεοπτικά σόου και φαίνεται πως η εκλογή Trump ήταν αυτή που ώθησε τους συντάκτες του γνωστού περιοδικού που ασχολείται με τους ισχυρούς, επιτυχημένους και ζάμπλουτους ανθρώπους του πλανήτη στο να τη δημιουργήσουν.

Μάλιστα το σχετικό άρθρο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα για να παρουσιάσει τη λίστα ξεκινά με τη φράση "Νομίζετε πως η reality tv δεν έχει σημασία; Προσέξτε πώς ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, κατάφερε μέσα από το Apprentice του NBC να αποκτήσει 33,7 εκατομμύρια followers στα social media". 
H λίστα περιλαμβάνει συνολικά μόνο 7 ονόματα, καθώς σε αυτή μπήκαν μόνο όσοι είχαν μέσα στο 2016 έσοδα άνω των 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων και φυσικά οι Kardashians και οι Jenners είναι στην 7άδα. Η μόνη που δεν ανήκει στο διάσημο τηλεσόι και κατάφερε να κατακτήσει μία θέση στη λίστα είναι η Bethenny Frankel που συμμετέχει στο reality "The Real Housewives of New York City" και βρέθηκε στην 7η θέση. Στην κορυφή είναι η Kim Kardashian με κέρδη 51 εκατομμυρίων δολαρίων και πάνω από 165 εκατομμύρια followers συνολικά στα social media. Ακολουθεί η Kylie Jenner με 18 εκατομμύρια, η Kendall Jenner με 17 εκατομμύρια (η οποία μπήκε και στη λίστα του Forbes με τα 15 πιο κριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη), η Khloe Kardashian με 15 εκατομμύρια δολάρια, η μάνα των Kardashians η Kris Jenner με 11,5 εκατομμύρια δολάρια και στην έκτη θέση βρέθηκε η Kourtney με 10 εκατομμύρια δολάρια.
Να σημειωθεί πως από τη λίστα απουσιάζουν και τα άλλα μέλη του reality των Kardashians όπως ο Rob Kardashian, η Caitlyn Jenner και η Blac Chyna, καθώς τα κέρδη τους δεν ξεπερνούν τα 8,5 εκατομμύρια δολάρια.

Κardashians και Jenners στη κορυφή

Η Bethenny Frankel του The Real Housewives of New York που βρέθηκε στην 7η θέση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!