GOSSIP

Φωτογραφίες από το Halloween ανέβασε η Kim Kardashian στο site της

H διασημότερη τηλεπερσόνα του πλανήτη συνεχίζει να κρατά ένα χαμηλό προφίλ και να απέχει από τα social media, αλλά κάτι μας λέει πως σιγά σιγά ετοιμάζεται για comeback.

H Kim που δεν ποστάρει τίποτα στα social media (και ό,τι είδαμε μετά το κατέβασε, αφού απλά ήταν προγραμματισμένα από καιρό και τα είχε ξεχάσει) μετά από την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι, έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούνται τί κάνει όλο αυτό τον καιρό. Και τελικά επιβεβαιώνεται πως κάθεται σπίτι με τα παιδιά της και η ίδια θέλησε να μας δείξει πως περνάει καλά μαζί τους. Τώρα ανέβασε στο επίσημο site της φωτογραφίες που δείχνουν την ίδια και τα παιδιά της North και Saint να είναι όλοι τους ντυμένοι για το Halloween με θέμα το παραμύθι του Αλαντίν. 
Φυσικά η Kim βρήκε ένα άκρως σέξι κοστούμι (ως πριγκίπισσα Jasmine) να φορέσει και το γεγονός πως επέλεξε να ανεβάσει έστω και αργά και με τη βοήθεια του αδελφού της Rob, τις φωτογραφίες μας κάνει να πιστεύουμε πως μάλλον έχει βαρεθεί την αποχή από τα φώτα της δημοσιότητας. Η δε μάνα της Kris έσπευσε να τις προμοτάρει,γιατί θυμίζουμε πως πληρώνεις για να μπεις στο site της Kim και είναι πολλά τα λεφτά! Δεν αλλάζει εύκολα ο άνθρωπος, ακόμα και αν τον φιμώσεις και του βάλεις ένα όπλο στο κεφάλι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!