GOSSIP

Melania Trump: 5 πράγματα που ίσως δεν ξέρεις για τη νέα πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Αναμφίβολα η νέα πρώτη κυρία των ΗΠΑ, είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα, υπάρχουν όμως αρκετά που πολλοί δεν γνωρίζουν για αυτή.

Στα 46 της χρόνια η Melania θα αναλάβει το ρόλο της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ και ήδη όλοι μιλούν για μία νέα εποχή στον Λευκό Οίκο. Δείτε 5 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για αυτή.


1. Είναι η πρώτη γυναίκα που γίνεται πρώτη κυρία ενώ έχει κάνει γυμνή φωτογράφηση στο παρελθόν, την εποχή που εργάζονταν ως μοντέλο.


2. Είναι η λιγότερο δημοφιλής σύζυγος υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ από την εποχή της υποψηφιότητας του Bill Clinton, όταν η Hillary την είχε ξεπεράσει σε χαμηλά ποσοστά δημοτικότητας. Τουλάχιστον αυτό αποτυπώθηκε σε δύο φετινές σχετικές δημοσκοπήσεις της Washington Post και του ABC News.


3. Το ζεύγος Clinton ήταν μεταξύ των 350 καλεσμένων που βρέθηκαν στον γάμο της με τον Donald Trump. Και μπορεί τώρα η Hillary να ήτα αντίπαλος του συζύγου της αλλά την είχε τιμήσει με την παρουσία της στον υπέρλαμπρο γάμο της που έγινε το 2005, όπου είχε φορέσει ένα νυφικό Dior των 100.000 δολαρίων το οποίο ήταν τόσο βαρύ λόγω των κρυστάλλων που έφερε, που αναγκάστηκε να το βγάλει και να βάλει ένα φόρεμα Vera Wang για τη δεξίωση.

4. Έχει έναν ετεροθαλή αδελφό που τον κρατούσε κρυφό από τα media. Συγκεκριμένα μία ρεπόρτερ του περιοδικού GQ που έκανε ένα προφίλ στην Melania με αφορμή την υποψηφιότητα του Trump, ανακάλυψε πως ο πατέρας της Melania, ο Victor Knavs, πριν παντρευτεί την μητέρα της Melania είχε αποκτήσει ένα γιο τον 50χρονο σήμερα  Denis Cigelnjak. Μάλιστα η ίδια η Melania αρνούνταν την ύπαρξη του αδελφού της, αλλά αναγκάστηκε να το παραδεχτεί δημόσια, όταν αποκαλύφθηκε πως υπήρξε συμβιβασμός για διατροφή μετά από δικαστική διαμάχη που απέδειξε πως ο πατέρας της ήταν όντως ο πατέρας του Denis Cigelnjak. 


5. Αποκαλεί τον γιο της "Μικρό Ντόναλντ" και τον μεγαλώνει ώστε να μοιάσει στον πατέρα του. Σύμφωνα με δηλώσεις της, ο 10χρονος γιος της  Barron, ενώ μοιάζει και στην ίδια και στον πατέρα του, έχει την ίδια ακριβώς προσωπικότητα με τον Donald Trump.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!