GOSSIP

Πανευτυχής ο Mel Gibson πλάι στην νεότατη και έγκυο σύντροφό του [εικόνες]

Αυτός είναι πλέον 60 ετών και αυτή μόλις 26, αλλά είναι μαζί είναι ερωτευμένοι και περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Mel Gibson ύστερα από πολυετή απουσία από το σινεμά λόγω πληθώρας σκανδάλων, έκανε φέτος δυναμικό comeback σκηνοθετώντας το φιλμ Hacksaw Ridge, ένα πολεμικό δράμα με πρωταγωνιστές τους Andrew Garfield και Vince Vaughn, που αυτές τις μέρες βγαίνει στις αίθουσες και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και θεωρείται κια φαβορί για Όσκαρ. 
Ο 60χρονος Mel όχι μόνο κατάφερε να βάλει σε μία τάξη τα επαγγελματικά του, αλλά φαίνεται πως έχει βρει το μυστικό της ευτυχίας και στην προσωπική του ζωή. Πλέον έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της 26χρονης Rosalind Ross.
Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί που στήθηκε χθες στο Beverly Hills Hotel για την τελετή απονομής των ετήσιων Hollywood Film Awards (HFA) και ο Mel έδειχνε πανευτυχής όπως και η έγκυος Rosalind. Και γιατί να μην είναι αφού πήγε γα να παραλάβει και το βραβείο του Hollywood Director που μέχρι σήμερα έχουν λάβει μεγάλοι σκηνοθέτες όπως οι Martin Scorsese και Oliver Stone. Όλα δεξιά του πάνε ξαφνικά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!