GOSSIP

Ο Φώτης Σπύρος παντρεύεται τον σύντροφό του στη Νέα Υόρκη

Ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος, ο οποίος είχε εμφανιστεί σε πολλές σειρές που ακόμα και σήμερα προβάλλονται, όπως «Δύο Ξένοι» και «Κόκκινο Δωμάτιο», ετοιμάζεται να παντρευτεί τον 21χρονο σύντροφό του, με τον οποίο έχουν εδώ και τρία χρόνια σχέση.

Ο γάμος τους θα γίνει στη Νέα Υόρκη με κουμπάρα την αστρολόγο Μαρία Παπαπέτρος –γιατί ακόμα στην Ελλάδα οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου δεν τελούνται.

Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στο protothema.gr.

Είμαι 40 ετών και ήρθε η ώρα να παντρευτώ. Ο σύντροφός μου είναι μοντέλο, νεαρότερος, 21 ετών και είμαστε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Η πρόταση έγινε πολύ γλυκά και με όλη την επισημότητα, αλλά θα ήθελα να την κρατήσω για μένα γιατί είναι μια πολύ προσωπική στιγμή.

Και κατόπιν αναφέρθηκε στους γονείς του οι οποίοι δεν γνωρίζουν την είδηση αυτή: «Θα το μάθουν από τα δημοσιεύματα. Δεν με νοιάζει τι θα πουν. Οι γονείς μου δεν δέχονται το γεγονός ότι δύο άνδρες μπορεί να είναι μαζί. Οι σχέσεις μας εδώ και χρόνια είναι παγωμένες», ενώ για τους γονείς του καλού του τόνισε: «Το έμαθαν, δεν τους δώσαμε την επιλογή να αντιδράσουν γιατί αγαπιόμαστε. Μπροστά στην αγάπη δύο ανθρώπων οι άλλοι δεν έχουν επιλογή αντίδρασης».

Αύριο ο ίδιος θα επισκεφτεί το Άγιο Όρος για να ενημερώσει και τον πνευματικό του: «Θέλω να το πω στον πνευματικό μου και γνωρίζω ότι θα το ακούσει με χαρά, γιατί τα συναισθήματα μου για τον σύντροφο μου είναι αληθινά».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!