GOSSIP

H Lindsay Lohan άλλαξε προφορά - Μιλάει ελληνικά; [βίντεο]

Χαμός γίνεται στα social media με τη νέα προφορά της Lindsay Lohan, με πολλούς να αναρωτιούνται αν πλέον ξεσήκωσε τα.... ελληνικά.

Η διάσημη ηθοποιός, εδώ και μήνες διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με τον έλληνα επιχειρηματία Ντέννη Παπαγεωργίου και μάλιστα μαζί άνοιξαν και το κλαμπ Lohan στην Αθήνα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Μύκονο και μετά τον πρόσφατο χωρισμό της Lindsay από τον αρραβωνιαστικό της Egor Tarabasov, έχουν έρθει πολύ κοντά και η Lohan είναι συνεχώς στην Ελλάδα. 
Τώρα η Lindsay έκανε δηλώσεις, είπε πως με τον Ντέννη είναι μόνο φίλοι και συνέταιροι, πως αισθάνεται πως οι οικογένειά του είναι πλέον δικοί της άνθρωποι, μίλησε για τα συχνά ταξίδια της στην Αθήνα κ.ά. 
Βέβαια αυτό με το οποίο έφαγαν κόλλημα όλοι είναι η νέα της προφορά. Μάλιστα πολλοί έσπευσαν να πουν πως θυμίζει ελληνικά. Η ίδια είπε στην Daily Mail, πως η νέα προφορά της προέκυψε ως μίξη των όσων ξένων γλωσσών ξέρει επειδή πλέον μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά, καταλαβαίνει τα ρώσικα και μαθαίνει τουρκικά, ιταλικά και αραβικά και έσπευσε να πει μέσω twitter πως η προφορά της αξίζει να έχει δικό της όνομα και είναι ανοιχτή σε προτάσεις!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!