GOSSIP

H Salma Hayek είχε ρίξει... χυλόπιτα στον Donald Trump

Η εκρηκτική ηθοποιός με καταγωγή από το Μεξικό ξεσπάθωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της και μίλησε ανοιχτά για τη δική της προσωπική εμπειρία με τον Donald Trump.

H 50χρονη σταρ του Χόλιγουντ στηρίζει ανοιχτά τους Δημοκρατικούς και σε πρόσφατη ραδιοφωνική της συνέντευξη αποκάλυψε πως ο Donald Trump στο παρελθόν την πολιορκούσε και μάλιστα επίμονα. Συγκεκριμένα είπε πως μολονότι ήξερε πως η ίδια είχε τότε ερωτικό σύντροφο, βρήκε το τηλέφωνο του σπιτιού της προσποιούμενος πως είναι φίλος του συντρόφου της και της ζήτησε να βγουν ραντεβού. Η Salma φυσικά του είπε όχι και μάλιστα του τόνισε πως δεν θα έβγαινε μαζί του ακόμα και αν δεν είχε αγόρι. Μετά από αυτή τη χυλόπιτα, το περιοδικό National Enquirer (ανήκει στις επιχειρήσεις του Trump) έβγαλε δημοσίευμα όπου ο Trump έλεγε πως δεν θα έβγαινε ποτέ ραντεβού με την Hayek γιατί είναι κοντή! 
Μάλιστα πρόσθεσε πως μετά το δημοσίευμα ο Trump της ξανατηλεφώνησε, το έπαιζε έκπληκτος για το επίμαχο δημοσίευμα και της είπε πως δεν ήθελε ο κόσμος να πιστέψει αυτά που γράφτηκαν και η ίδια αναφέρει: "Νόμιζε πως πλέον θα έβγαινα μαζί του για να μην πιστέψει ο κόσμος πως με έχει απορρίψει για αυτό τον λόγο". Φυσικά δεν βγήκαν μαζί ποτέ. Τέλος δε αναφέρθηκε και σε όλες τις γυναίκες που έχουν αποκαλύψει τις τελευταίες μέρες πως δέχτηκαν σεξουαλικές επιθέσεις από τον Trump και είπε πως θεωρεί πως καλά έκαναν και μίλησαν έστω και τώρα και πως δεν αμφιβάλλει πως όσα λένε έχουν πραγματικά συμβεί. Κοινώς τον... στόλισε!

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!