GOSSIP

Οι Μπάρκα και Ζαρίφη είπαν... επικές προσωπικές ιστορίες με παπαγάλους!

Χθες το πρωί (Τρίτη 20/2) στην εκπομπή Fay's Time με τη Φαίη Σκορδά, εμφανίστηκε στο πλατό ο πρώην παίκτης του Survivor Άγγελος Γεωργουδάκης έχοντας στον ώμο του έναν πράσινο παπαγάλο και έκτοτε είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε στην tv όχι μία αλλά δύο διαφορετικές επικά αστείες ιστορίες με παπαγάλους από τα χείλη της Κατερίνας Ζαρίφη και της Δανάης Μπάρκα!

Την αρχή έκανε χθες η Κατερίνα Ζαρίφη, που μέσω της μεσημεριανής εκπομπής της είπε με αφορμή τον παπαγάλο του Γεωργουδάκη: «Είχα κι εγώ παπαγάλο, με μια παλιά μου σχέση. Ξέρεις τι παθαίνουν οι παπαγάλοι; Ερωτεύονται τον έναν από τους δύο και τον άλλον τον σιχαίνονται. Με έβριζε όλη μέρα», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου που εξέφρασε την επιθυμία να πάρει έναν.

«Μην πάρεις Δημήτρη, γιατί τη βλέπω τη φίλη μου…», του απάντησε η γιαγιά Νούλα.

«Εμένα με έβριζε όλη μέρα. Έφευγε η προηγούμενή μου σχέση κι έλεγε “εσύ γιατί έμεινες μωρή;”. Και να μου λέει “φύγε μωρή, φύγε μωρή”.  Τον έχω βίντεο να χορεύει Στέλιο Καζαντζίδη πάνω στον ώμο του Γιάννη και την ώρα που τελείωσε το τραγούδι να μου κάνει “φτου σου μωρή”», συνέχισε η Κατερίνα Ζαρίφη, μοιράζοντας γέλιο. 

 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

 

Και σήμερα Τετάρτη 21/2 τη σκυτάλη πήρε η Δανάη Μπάρκα, που ακούστηκε να λέει: «Κάποια στιγμή μου είχε έρθει εμένα η φαεινή ιδέα μαζί με τα δεκαπέντε σκυλιά και όλα τα υπόλοιπα που έχουν αλλάξει σε αυτό το σπίτι να πάρω ένα παπαγάλο. Το είδα σε ένα pet shop, πολύχρωμο και πανέμορφο και μου έφτιαξε τη διάθεση. Συγκατοικούσα τότε με έναν άνθρωπο και είπα θα του το κάνω έκπληξη. Ότι θέλω εγώ να περάσει χωρίς να πάρω άδεια, το κάνω έκπληξη…», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα και συνέχισε:

«Παίρνω το παπαγαλάκι, πάω σπίτι και τρελαίνομαι λέω θα το εκπαιδεύσω. Το βράδυ περίμενα κόσμο, κάποιους ηθοποιούς, τραγουδιστές. Το άφησα στο σαλόνι, όλα πήγαν μια χαρά, ξαναμπήκε στο κλουβάκι του. Είπα μέσα μου τι ωραία, υπάκουο και καλό. Ήρθαν οι καλεσμένοι και τους το δείχνω, είπα θα γίνω γητευτής!».

«Το αφήσαμε πάλι έξω από το κλουβί και αυτό δεν έμπαινε μέσα. Αρχίζει πετάει, γαβγίζουν τα σκυλιά και ήμασταν έντεκα άτομα μέσα στο σπίτι. Είχαμε βγάλει χαρτιά και τράπουλες, πετάει ο παπαγάλος, πετάνε τα χαρτιά. Η μια κοπέλα από την παρέα που ήταν και έγκυος τότε, ήταν καθισμένη στον καναπέ, άρχισε να γελάει παρά πολύ και έκανε ”τσίσα” στον καναπέ. Ξαφνικά είχαμε, μια εγκυμονούσα που είχε χαλαρώσει, τρεις τεράστιους ανθρώπους να κυνηγάνε ένα παπαγάλο και εμένα να κρατάω το σκύλο να μη φάει το παπαγάλο.

Το πουλί δεν ήταν μεγάλο, αλλά καμία φορά δεν μετράει το μέγεθος για το θόρυβο. Με τα πολλά μετά πλέναμε καναπέδες, εγκύους και ο παπαγάλος έμεινε δυο μέρες έτσι», κατέληξε.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!