GOSSIP

Ο πρώην της Καινούργιου βγήκε ξανά μαζί με την Μπάρκα [βίντεο]

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις του Φίλιππου Τσαγκρίδη του επιχειρηματία και πρώην συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου με τη Δανάη Μπάρκα και σήμερα, δυο διαφορετικές εκπομπές σχολίασαν με... ιδιαίτερο τρόπο τη νέα κοινή βραδινή έξοδο του Φίλιππου και της Δανάης.

Σήμερα Δευτέρα 19/2 η εκπομπή της Τσιμτσιλή  ανέφερε πως παρουσιάστρια βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση με γνωστό άνδρα και οι δυο τους αντάλλασσαν αγκαλιές και φιλιά

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ωστόσο ναι μεν σχολίασε από την πλευρά της: «Είδε ωραία συναισθήματα, αντάλλασσαν φιλιά», ζήτησε όμως από τον συνεργάτη της να μην αποκαλύψει τα ονόματά τους.

Λίγο αργότερα ωστόσο, ο Νίκος Γεωργιάδης από το «Πρωινό ΣουΣού», αποκάλυψε πως φίλοι του είδαν την Δανάη Μπάρκα, το Σαββάτου 17/2, με τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη στο συγκεκριμένο μαγαζί αγκαλιά επιβεβαιώνοντας την συγκεκριμένη είδηση.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου διέγραψε την ανάρτηση που είχε πραγματοποιήσει πριν μέρες από το μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη δίνοντας τέλος στις φήμες επανασύνδεσής της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!