GOSSIP

Η Σπυροπούλου πέταξε... καρφιά σε όσους την κατακρίνουν [βίντεο]

Απαστράπτουσα ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όταν την είδαμε το βράδυ της Δευτέρας 2/10 να εμφανίζεται ως καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και όταν η συζήτηση ήρθε στα όσα κατά καιρούς έχουν ειπωθεί για αυτή από πρώην συνεργάτες της και όχι μόνο, η παρουσιάστρια δεν μάσησε τα λόγια της και εξαπέλυσε τα βέλη της κατά πάντων!

Αρχικά η παρουσιάστρια ανέφερε: «Το παρελθόν είναι γεγονότα που συνέβησαν κάποια άλλη δεδομένη στιγμή. Καλό είναι να το σεβόμαστε, να το αγαπάμε, να το αγκαλιάζουμε και να το αφήνουμε στην ησυχία του. Και για τους άλλους μιλάω»!

Και πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν υπήρχε κάποιο βιβλίο, κάποιο εγχειρίδιο που να σου λέει ότι όλα θα τα κάνεις τέλεια. Καλό είναι λοιπόν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη να μη βάζουν σάλτσες. Ξέρεις, ακούω τόσα πράγματα και τώρα που έχουν περάσει και τόσα χρόνια το θεωρώ και λίγο άστοχο όλο αυτό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μεγαλώνεις, αναθεωρείς, αλλάζεις. Σκασίλα μας τώρα τι έγινε τότε με το ένα και με το άλλο. Ακούω και βλακείες, τις προάλλες άκουσα ότι τότε λέει βαφτίστηκε παρουσιάστρια στο Βόρειο Αιγαίο. Ακούω πάρα πολλά… Κατ’ αρχάς δεν ήταν μπροστά κάποιοι άνθρωποι για να τα πουν όλα αυτά. Τους ευχαριστώ που βάζουν αυτές τις πινελιές στην πορεία μου»

Και κατέληξε τονίζοντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Λένε ότι ήξεραν τι έγινε και πώς έγινε. Ακούω διάφορα αλλά λυπάμαι, δεν ήξεραν. Βάζουν διάφορες πινελιές για να πούνε κάτι, ότι ήξεραν. Δεν ήξεραν. Λυπάμαι. Ακούω συνέχεια να λένε. Αρέσει να λένε…»!

 

 

H παρουσιάστρια μίλησε και για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε πρώτη φορά τα σοβαρά θέματα που αντιμετώπισε στον 8ο μήνα της κύησης.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!